DUBAİ SİYONİST BANKA İLE ANLAŞMA İMZALADI

 

Görüntülenme: 1419 Tarih: 22 Kasım 2020 19:49
DUBAİ SİYONİST BANKA İLE ANLAŞMA İMZALADI

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) bünyesindeki emirliklerden olan Dubai hükümetinin basın bürosu tarafından yayınlanan Cumartesi bülteninde belirtildiğine göre Dubai Uluslararası Finans Merkezi, siyonist işgalcilere ait Hapoalim Bankası'yla bir işbirliği anlaşması imzaladı. Bildiride bu ittifakın geniş çaplı fırsatlar doğmasına ve karşılıklı olarak çıkar değişimine vesile olacağı iddiasında bulunuldu. 

Açıklamada Hapoalim Bankası'nın Dubai Finans Merkezi'nin ilişkili olduğu ve gerek finans gerekse teknoloji alanında olumlu değişikliklerin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan bankalar, finans merkezleri, mali kurullar ve şirketler ağının bir parçası olacağı iddia edildi. 

Geçtiğimiz perşembe günü de BAE'nin Ebu Dhabi Emirliği'ne ait olan Etihad Havayolları ile işgal rejimine ait El Al Havayolu Şirketi arasında ilişkilerin geliştirilmesi ve yardımlaşmanın artırılması, Abu Dhabi ile Tel Aviv arasında yeni hizmetler sunulması için bir anlaşma imzalanmıştı. 

El Al Havayolu Şirketi adına bu anlaşma sonrasında yapılan açıklamada kargo, mühendislik, pilot eğitimi ve uçuş ekiplerinin ağırlanması gibi birçok alanda yardımlaşma ve işbirliğinin sağlanacağı belirtilmişti. 

İşgal rejimiyle ilişkileri normalleştirme anlaşması imzalayan Bahreyn'in Dışişleri Bakanı Abdüllatif Ez-Zeyyani de geçtiğimiz çarşamba günü işgalcilere ziyarette bulunmuş ve Dışişleri Bakanı Aşkenazi ile Başbakan Netanyahu başta olmak üzere İsrail'in bazı üst düzey yetkilileriyle ve aynı tarihlerde işgal rejimine ziyaret gerçekleştiren ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile bir araya gelmişti. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar