HÜSEYİN SELAMİ: KASIM SÜLEYMANİ'NİN İNTİKAMINI ALACAĞIZ

İran İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu baş komutanı " General Kasım Süleymani'nin intikamını katillerinden alacağız. " dedi. 

Görüntülenme: 1569 Tarih: 16 Kasım 2020 07:46
HÜSEYİN SELAMİ: KASIM SÜLEYMANİ'NİN İNTİKAMINI ALACAĞIZ

Tümgeneral   Hüseyin Selami  Pazar günü  Irak Savunma Bakanı Cuma Anad Sa'dun ile Tahran'daki görüşmesinde   bu intikamın  General Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis'in şehit düşürülmesi olayın hukuki süreci ile  ilgisi olmadığına işaretle  Irak çocuklarının da  kendi cesur generalleri Ebu Mehdi Mühendis'in intikamını alacaklarından emin olunması gerektiğini de belirtti. 

Tümgeneral Selami  İslam aleminde IŞİD'in devrilmesi ve düşürülmesi, Siyonist ve Amerikan planların suya düşürülmesinde en kesin ve en belirleyici rolün  General Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis tarafından  oynandığını belirtti. 

İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu baş komutanı   İran'ın Irak'ı özgür, bağımsız, tek parça, büyük, güvenlik ve güçlü görmek istediğine vurgu yaparak Amerikalıların Irak'tan çıkarılmasının da altını çizdi. 

Irak Savunma bakanı Cuma Anad Sa'dun ise  bu görüşmede  İran'ın IŞİD'in saldırdığı kritik anlarda Irak'a hayati yardımlar verdiğini belirtti. 

Anad Sadun  İranlı kardeşlerinin  Iraklılara IŞİD terörizmi ile mücadele verirken desteklediğini  ve o dönemde ihtiyaçları oldukları her şeyi onlara verdiklerini ve bunu unutmayacaklarını da vurguladı. 

Parstoday

Yorumlar