İSLAMİ CİHAD HAREKETİ SİYASİ BÜRO ÜYESİ HIDIR ADNAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Çoğunluğunu İslami Cihad Hareketi Siyasi Büro üyelerinin oluşturduğu özgür bırakılmış Filistinlileri tekrar tutuklama çabaları, işgalci Siyonistlerin Filistinli esir Mahir El Ahres'in açlık grevini sonlandırmada ne kadar rezil ve yetersiz kaldığını gösteriyor. 

Görüntülenme: 1633 Tarih: 05 Kasım 2020 14:36
İSLAMİ CİHAD HAREKETİ SİYASİ BÜRO ÜYESİ HIDIR ADNAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Qodsna'nın Filistin el Yevm'den naklettiği habere göre, Filistin İslami Cihad Hareketi Siyasi Büro üyesi Hıdır Adnan, Tulkarim şehrinde İslami Cihad üyelerine yönelik geniş çaplı şiddet eylemlerinin Filistinli esir Mahir El Ahres'in sağlık durumuyla ilgili endişe uyanmasına sebeb olduğunu vurguladı.
İslami Cihad Hareketi üyesi Adnan'ın söylediklerine göre; Siyonistlerin, çoğunluğunu İslami Cihad Hareketi üyelerinin oluşturduğu serbest bırakılmış Filistinlileri tekrar tutuklamak için yaptıkları delice saldırılar işgalcilerin Filistinli esir Mahir El Ahres'in açlık grevini sonlandırmada ne kadar rezil ve yetersiz kaldıklarını gösteriyor.
İşgalci İsrail'in Filistinlilere karşı bu şiddet eylemleri ve Mahir El Ahres'e yardım etmek isteyenlere uyguladıkları suikastlerle vermek istediği mesajın gayet açık olduğunu belirten Adnan, Siyonist rejimi tutukladıkları insanları serbest bırakmaması halinde daha fazla açlık greviyle tehdit etti.
Filistin İslami Cihad Hareketi Siyasi Büro üyesi Şeyh Nafiz Azzam, Siyonist liderlerin Filistinlilere karşı geniş tutuklama dalgalarının başlamasının ardından İslam ümmetinin vahdetine, İsraillilere karşı ayaklanma seçeneğine ve işgalcilerden Filistinlilerin haklarını geri alma konularına vurgu yaptı.
Azzam, son olarak Tahran'da İslami Vahdet Konferansında yaptığı konuşmada şunu vurguladı: Bugün İslam Ümmeti vahdetin hayata geçmesine ve İslam düşmanlarının yenilgisi için ortam hazırlamaya şiddetle ihtiyaç duyuyor.

kudusgunu.com

Yorumlar