BAHÂ EBU ATÂ'NIN ŞEHADET YILDÖNÜMÜ YAKLAŞIRKEN SİYONİSTLERİ KORKU SARDI

Siyonist Kan televizyonu, İsrail'in Ebu Atâ terörünün yıldönümünde Gazze direnişinin her türlü muhtemel eylemine karşı hazırlandığını duyurdu. 

Görüntülenme: 1892 Tarih: 31 Ekim 2020 22:20
BAHÂ EBU ATÂ'NIN ŞEHADET YILDÖNÜMÜ YAKLAŞIRKEN SİYONİSTLERİ KORKU SARDI

Qodsna'nın haberine göre, Siyonist rejim güvenlik kabinesi, İslami Cihad hareketinin askeri kolu olan Kudüs Tugaylarının kıdemli komutanı Ebu Atâ'nın katledilmesinin yıldönümü hazırlıklarının incelenmesi için geçen gün güvenlik oturumu düzenledi.
Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Kudüs Seriyyelerinin komutanlığını üstlenen Ebu Atâ ile eşine geçen sene 12 Kasım'da Siyonist rejim tarafından suikast düzenlenmişti. 
Siyonist kanal, kabine bakanlarının bu güvenlik durumu oturumunda kuzey Gazze'deki yükselen gerginliği masaya yatırdıklarını ve güvenlik makamları ve komutanlarının bu husustaki eylemlerle ilgili raporlarını sunduklarını duyurdu.
Siyonist medya, İsrail güvenlik değerlendirmelerinin İslami Cihad unsurlarının çok yakında askeri gerginliğin oluşması için çabalayacaklarını gösterdiğini duyurdu. 
Bu öngörüler esasınca İslami Cihad Hareketi, Ebu Atâ'nın intikamını alma peşinde. Ayrıca Gazze Şeridindeki ekonomik sıkıntılar yakın zamanda İsrail ile gergin bir atmosferin oluşmasına doğru ilerliyor.
Bu İsrailli kanal ayrıca aylık yerine iki ayda bir Gazze'ye yardım için Katar'ın ısrarına işaret etti ve bu meselenin güvenlik değerlendirmeleri esasınca durumun ciddiyetini artırmasıyla sonuçlanabileceğini vurguladı. 
Son zamanlarda yapılan anlaşmalara ve Katar'ın 2021 sonuna  kadar güney İsrail cephelerindeki yardımlarını 60 milyon dolar artırma anlaşmasına rağmen şartlar bu şekilde.

kudusgunu.com

Yorumlar