ABDULMELİK EL HUSİ: SUUDİ KOALİSYONU ABD VE IRKÇI İSRAİL'İN ÇIKARLARINA HİZMET EDİYOR

 

Görüntülenme: 2332 Tarih: 15 Eylul 2020 13:31
ABDULMELİK EL HUSİ: SUUDİ KOALİSYONU ABD VE IRKÇI İSRAİL'İN ÇIKARLARINA HİZMET EDİYOR

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Abdulmelik el'Husi, Suudi Arabistan ve BAE'nin bölgedeki tehlikeleri ve yıkıcı rolleri konusunda uyarıda bulundu.

Abdul Melik el-Husi  dün yaptığı açıklamada, "Bazı rejimler Siyonist düşmanın yanında yer almış ve  İslam'ın kutsallıklarına karşı düşmanla, Müslümanlara karşı her türlü senaryoda işbirliğinde bulundukları tehlikeli ve hassas bir döneme geldik'' dedi.

Bölgedeki işbirlikçi rejimlerle Siyonist rejim arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin gizliliğinin kaldırıldığını ve kamuoyuna açıklandığını, bu rejimlerin ABD ve Siyonist rejimin komplolarına katılarak utanmadan barış talep ettikleri iddialarına değinen El Husi, BAE, Bahreyn ve Suudi Arabistan rejimlerinin ABD'ye bölgedeki planlarını gerçekleştirmesi için işbirlikçi ve paralı askerler çalıştırma aşamasına geldiğini sözlerine ekledi.

Yemen Ensarullah Hareketi Genel Sekreteri, Suudi Arabistan, BAE ve El Halife rejimlerinin paralı askerler, hainler ve düşmanlarla işbirliği yaparak, büyük bir suç işlediklerini ama onların bütün bu senaryoları ve hainliklerinin başarısızlıkla sonuçlanacağını söyledi.

El-Husi, Müslüman ülkeleri bölgedeki bazı Arap rejimlerinin komplolarına karşı da uyararak, Suudi-Amerikan koalisyonunun yürüttüğü saldırının ABD ve ırkçı İsrail'in çıkarına olduğunu ve ABD'nin yüzyılın anlaşmasının planıyla ilgili olduğunu söyledi.

parstoday

Yorumlar