RAHMETLİ İMAM HUMEYNİ'NİN KIZI ZEHRA MUSTAFEVİ: SİYONİST İSRAİL İLE UZLAŞI FİLİSTİN'İN İŞGALİNİ KABUL ETMEKTİR

 

Görüntülenme: 2617 Tarih: 14 Eylul 2020 21:51
RAHMETLİ İMAM HUMEYNİ'NİN KIZI ZEHRA MUSTAFEVİ: SİYONİST İSRAİL İLE UZLAŞI FİLİSTİN'İN İŞGALİNİ KABUL ETMEKTİR

Filistin Milletini Savunma Cemiyeti Genel Sekreteri Zehra Mustafevi, ırkçı İsrail ile uzlaşma ve işbirliğini Filistin işgalinin kabulü ve düşmanla ittifak olarak tanımladı.

İmam Humeyni'nin -ra- kızı olan Zehra Mustafevi, Cumartesi günü İslam ülkelerinin bazı liderlerine gönderdiği bir mektupta şunları söyledi: "Irkçı İsrail rejimiyle yapılan işbirliği, Müslüman milletlerin hainlere karşı protestolarını kışkırttı. Ama bu girişim Filistin ve Kudüs'ü özgürleştirme idealiyle onurlandırılacak.''

İsrail rejimiyle uzlaşanların da ağır bir bedel ödemesi gerektiğini vurgulayan Mustafevi, "Kuran'ın, önemle üzerine vurgu yaptığı konunun milletler ve hükümetlerin tarihine bakılması olduğunu zira hükümetlerin değil, milletlerin kalıcı olduğunu,  bu milletlerin  ise ihanet eden hükümetleri cezalandırılacağını bildirdi.

Zehra Mustafevi, "Müslüman milletler nihayet İslam Ümmetinin düşmanıyla dostluğu seçen hükümetlerden ciddi intikam alacak" dedi.

 

Filistin Milletini Savunma Cemiyeti Genel Sekreteri Zehra Mustafevi, bölgedeki müstekbirlerin yıkıcı eylemlerine atıfta bulunarak, siyonistlerin işbirliğiyle tüm bölgeye hâkim olmaya çalışan sömürge güçlerinin ABD başkanının da itirafına göre, bölgenin  servetini çaldıklarını, sonunda da onları katlettiklerini bildirdi.

parstoday

Yorumlar