FAS'TAN SİYONİST REJİME YALANLAMA

 

Görüntülenme: 2119 Tarih: 13 Eylul 2020 11:31
FAS'TAN SİYONİST REJİME YALANLAMA

Faslı bir diplomatik kaynak, siyonist İsrail medyasının Rabat ve Tel Aviv'in doğrudan uçuşlar konusunda bir anlaşmaya vardıkları yönündeki iddialarını yalanladı.

İRNA'ya göre diplomatik kaynak, "Fas ile İsrail arasında direkt uçuşların kurulmasıyla ilgili yayınlanan haberler doğru değil ve bu konuda bir anlaşma yok" dedi.

Daha önce, Siyonist medya, 'Yakında, ABD Başkanı Donald Trump, Fas ve Siyonist rejim İsrail arasında bir anlaşmayı da  açıklayacak' şeklinde haber geçmişti. 

Siyonist medyadan Kanal12 de, Cumartesi gecesi Donald Trump'ın Siyonist rejim ile Fas  arasında doğrudan uçuşların başladığını duyurmayı planladığını bildirdi.

 

Siyonist rejim BAE ve Bahreyn ile ilişkilerini normalleştirirken, sözkonusu  iki ülke, Suudi Arabistan ile birlikte İsrail uçaklarının hava sahasını kullanmasına izin verdi. Başta Filistin direniş hareketleri olmak üzere Filistin halkı ve özerk Filistin yönetimi,  İslam ülkeleri halkları ve dünyanın özgür insanları terör rejimi İsrail ile ilişkilerin normalleşme anlaşmasını kınadılar.

parstoday

Yorumlar