BAHREYNLİ TANINMIŞ ALİM ŞEYH İSA KASIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 

Görüntülenme: 2317 Tarih: 12 Eylul 2020 12:55
BAHREYNLİ TANINMIŞ ALİM ŞEYH İSA KASIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Bahreyn'in önde gelen alimlerinden Ayetullah Şeyh İsa Kasım, Âli Halife rejiminin işgalci Siyonist rejim ile ilişkileri normalleştirme kararını büyük günah olarak tanımlayarak şiddetle kınadı. 
Qodsna'nın El Menar'dan aktardığı habere göre; Ayetullah Şeyh İsa Kasım, Siyonist rejim ile ilişkileri normalleştirmenin uğursuz bir iş olduğunu söyleyerek bunun İslam ümmeti ve din için şer doğuracağı uyarısında da bulundu. 
Şeyh Kasım ayrıca ilişkileri normalleştirmenin İslam ümmetini zayıflatacağını ve işgal rejimine ise menfaat sağlayacağını ifade ederek şöyle konuştu: İslam ümmeti ilişkilerin normalleştirilmesine karşıdır ve bu girişim kesinlikle yenilgiye uğrayacaktır. 
Ayetullah Kasım sözlerine şunları da ekledi: Dün BAE, bugün Bahreyn ve yarın üçüncü ve dördüncü ülkeler, büyük bir günah olan ilişkileri normalleştirme bataklığında boğulacaklardır.
Bahreyn'in seçkin alimlerinden Ayetullah Kasım şunlara da vurgu yaptı: Uzlaşmacı ülkeler psikolojik bir başarısızlığa uğramışlardır ve bu başarısızlığı milletlere de yüklemenin peşindeler. Dolayısıyla milletler buna karşı direnmelidirler. 
Âli Halife'nin Siyonist rejim ile ilişkileri normalleştirmesi İslam ümmetini özellikle de rejim tarafından baskı ve sindirilmeye maruz bırakılan Bahreyn halkını öfkelendirmiş ve tiksindirmiştir.
kudusgunu.com

Yorumlar