BAHREYN EL VİFAK CEMİYETİ: SİYONİST DÜŞMANLA ANLAŞMA İSLAM'A İHANETTİR

 

Görüntülenme: 2245 Tarih: 12 Eylul 2020 17:28
BAHREYN EL VİFAK CEMİYETİ: SİYONİST DÜŞMANLA ANLAŞMA İSLAM'A İHANETTİR

Bahreyn el'Vifak İslami Cemiyeti, dün gece yayınladığı bildiride, Bahreyn rejiminin siyonist İsrail rejimiyle ilişkileri normalleştirmesinin İslam'a ihanet olduğunu bildirdi.

İRNA'nın haberine göre, bildiride, sözkonusu normalleşme anlaşması kınanırken, Bahreyn halkının hiç bir zaman Filistin ülkülerini unutmayacağına yer verildi.

Bildiride, ''Bahreyn rejimi ile Siyonist düşman arasında varılan anlaşma, Bahreyn halkının tutumu değildir' denildi. 

Bu arada Bahreyn İslami Amel Cemiyeti (Emel) de, Bahreyn'de Al-i Halife hanedanının İslam ümmetine ihanet köklerinin sömürgeci İngilizlerle işbirliği ve uşaklığı yaptığı dönemlere dayandığını ve İngiltere'nin böylece Bahreyn'de daima sultasını sürdürdüğüne dikkat çekildi.

Bahreyn İslami Amel Cemiyeti, Filistin'i siyonist şebekelere veren İngiltere'nin, şimdi de Bahreyn'i hırsızlar ve korsanlardan bir gruba verdiğini bildirdi.

Bahreyn İslami Amel Cemiyeti, "Siyonist ve Al-i Halife rejimleri, bu toprakların ana sahiplerine karşı, baskı, tarihi kimliği yok etme, tarihi tahrif etme ve terörizmi kullanma bakımından birbirlerine benzerlikler taşıyor." dedi.

Sözkonusu cemiyetin bildirisinde, ''Al-i Halife'nin geleceği Siyonist rejimin geleceğiyle irtibatlı ve bunu şimdiden tahmin etmek ise zor değil, 'lakin, ihanet, milletlerden ayrılık, sömürgecilere iyi hizmet,  Arap ve İslam ümmetine karşı komplonun sonu kendilerinin tarihin çöplüğüne gidiştir'' denildi.

Bildiride, Arap ve İslam dünyası  milletleri ve dünyanın tüm özgür insanları bu ihaneti kınamaya ve onu durdurmak için diplomatik ve yasal kanallardan baskı yapmaya davet edildi.

parstoday

Yorumlar