BAHREYN 14 ŞUBAT HAREKETİ: TOPRAKLARIMIZDA SİYONİSTLERİN AYAK İZLERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

 

Görüntülenme: 1688 Tarih: 04 Eylul 2020 23:09
BAHREYN 14 ŞUBAT HAREKETİ: TOPRAKLARIMIZDA SİYONİSTLERİN AYAK İZLERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Bahreyn'deki 14 Şubat Hareketi, BAE'nin işgalcilerle uzlaşma girişimini kınayarak, "Ülkemiz toprağında Siyonistlerin ayak izlerine izin vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu. 
 
El-Meyadin haber ajansının bildirdiğine göre, Bahreyn muhalefeti, BAE'nin Siyonist rejimle normalleşme girişimini kınadı ve Bahreyn rejiminin işgalcilerle normalleşme girişimlerini önlemek için her türlü çabayı göstereceğini vurguladı.
 
Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Koalisyonu bir açıklama yaparak, "Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid'in bu hareketi, Siyonist rejimin Filistinlilere karşı daha fazla suç işlemekte daha pervasız hale getiriyor. Bin Zayid, rejimin tehlikeli adımlarının sonuçlarından sorumludur." dedi.
 
Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Koalisyonu yaptığı açıklamada, "BAE'nin Siyonistlerle uzlaşması tamamen ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim hedeflerine ve Arap rejimlerinin uluslararası çevrelerde dile getirdiği Arap ve İslami değerlere aldırış etmemesine dayanıyor. BAE'de hükümet hizmetleri tarafından yürütülen gizli gözaltılar, BAE vatandaşlarının bu utanç verici anlaşmayı reddettiğini ve milletlerin Siyonistlerle normalleşmeye muhalefet etmesi, bu adımı kınamasının göstergesidir." diye belirtti. 
 
Bahreyn Kralı Hamed Bin İsa el-Halife, Salı günü Trump'ın damadı ve kıdemli danışmanı Jared Kushner ile yaptığı görüşmede, BAE'nin politikasını ve İslami ve Arap ümmetinin sorunlarını ve çıkarlarını savunmadaki tarihsel pozisyonunu övmüştü.
rasthaber

Yorumlar