YAHUDİ AJANSI BAE'DE TEMSİLCİLİK Mİ AÇIYOR?

 

Görüntülenme: 2175 Tarih: 02 Eylul 2020 21:52
YAHUDİ AJANSI BAE'DE TEMSİLCİLİK Mİ AÇIYOR?

Yahudi Ajansı Başkanı İzak Herzog: Yahudi cemiyetinin yoğun olduğu ülkelerde temsilciliği olan Yahudi Ajansı muhtemelen BAE'de de bir temsilcilik açacak.
Qodsna'nın haberine göre El Arabi El Cedid sitesi konuyla ilgili haberinde şunlara yer verdi: Yurt dışındaki en büyük Yahudi kuruluşlarından olan Yahudi Ajansı Başkanı İzak Herzog, ajansın "Yahudi Yardım Sandığı"nın katkısıyla BAE'de de Yahudi kimliğini koruma ve öğretme alanında faaliyetlerine başlayacağını duyurdu.
Daha önceleri Siyonist rejim İşçi Partisi başkanı ve bu rejimin yetkililerinden olan İzak Herzog kendi twitter hesabında şu mesajı yayınladı: Yahudi Ajansı ve Sandık Kuruluşunun programları BAE'deki Yahudilere yardım etmek ve onların işlerini düzenlemek şeklinde olacak.
Herzog açıklamalarının devamında şunları da belirtti: Yahudi cemiyetinin yoğun olduğu ülkelerde Yahudi Ajansı'nın temsilciliği bulunduğu dikkate alındığında, ajansın BAE'de de bir temsilcilik açması muhtemeldir.
Yahudi Ajansı Başkanı, BAE'de yaşayan Yahudilerin Hahamı Yehoda Serna'ya da işbirliğinden dolayı teşekkür etti.
Geçtiğimiz aylarda Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu bu haham ve BAE'de bulunan Yahudi liderlerle konuşmuş ve biran önce onlarla görüşeceğine dair vaatte bulunmuştu.
Amerika, BAE ve Siyonist rejim 13 Ağustos'ta ortak yayınladıkları bir bildiride Abu Dabi ve Tel Aviv arasında anlaşma imzalandığını duyurmuşlardı.
Geçtiğimiz pazartesi günü de Suudi Arabistan hava sahasından geçerek Siyonist İsrail rejiminden BAE'ye ilk direkt uçuş gerçekleştirildi.

kudusgunu.com

Yorumlar