NASRALLAH AMERİKALILARIN HİZBULLAH'A YAPTIĞI AHLAKSIZ TEKLİFİ AÇIKLADI

 

Görüntülenme: 3320 Tarih: 30 Ağustos 2020 00:30
NASRALLAH AMERİKALILARIN HİZBULLAH'A YAPTIĞI AHLAKSIZ TEKLİFİ AÇIKLADI

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, düşmanın her türlü senaryosuna karşı direnişin devam ettiğini belirterek; ''Direniş ekseni, siyasi, askeri ve güvenlik açısından düşmanı yenilgiye uğrattı' dedi.

İRNA'nın haberine göre, Nasrallah, Aşura Hüseyni münasebetiyle dün gece yaptığı açıklamada, direniş ekseni aleyhindeki kara propagandaya işaretle, bu şekildeki propagandaların bu zamana kadar görülmemiş bir düzeyde olduğunu söyledi.

Hizbullah genel sekreteri, bugün Hizbullah hareketi ve direniş ekseni aleyhinde yazılanlar karşılığında kalemşörlere para verildiğini belirterek, ''Fars körfezi işbirliği üyesi ülkelerinin büyükelçilikleri ve diğer bazı ülkeler, Hizbullah aleyhinde propaganda için medya mensuplarına onmilyonlarca dolar para vermekteler'' dedi.

 

 Nasrallah, düşmanın bugün en önemli cephesinin medya  olduğunu ve medya üzerinden Hizbullah ve direniş ekseni aleyhinde yalan ve asılsız haberler yayınladıklarını ve bunun dikkat çekici düzeyde olduğunu bildirdi. 

Nasrallah ayrıca şu önemli bilgiyi de ilk kez açıkladı: “Amerikalılar, İsrail'in güvenliği ve onunla normalleşme karşılığında bize para, otorite ve hükümet teklif etti. Bizimle konuşmaya çalıştı. Bu olmadı ve olmayacak.”

parstoday/ajanslar

Yorumlar