YEDİOTH AHRONOT: İSRAİL ORDUSU GAZZE İLE HER TÜRLÜ ÇATIŞMA VEYA SAVAŞ İÇİN HAZIRLIĞINI ARTTIRDI

 

Görüntülenme: 2164 Tarih: 22 Ağustos 2020 03:10
YEDİOTH AHRONOT: İSRAİL ORDUSU GAZZE İLE HER TÜRLÜ ÇATIŞMA VEYA SAVAŞ İÇİN HAZIRLIĞINI ARTTIRDI

Siyonist Yedioth Ahronot gazetesi, Gazze sınırlarında yaşanan gerilimin ardından İsrailli makamlarca Direniş gruplarıyla girilebilecek her türlü çatışma ya da savaşa karşı ordunun hazırlıklarını arttırmak için gerekli kararların alındığını duyurdu.
Qodsna'nın haberine göre, Siyonist medya bugün İsrailli makamların, Gazze Şeridinde meydana gelmesi muhtemel her türlü savaş ve çatışmaya girebilmeleri için hazırlıkların arttırılması adına gerekli adımların atılmaya başlaması emrini verdiğini duyurdu.
Yedioth  Ahronot gazetesi, birkaç saat önce İsrail'in güney bölgelerinde meydana gelen gerilimler hakkında gereken değerlendirmelerin ilgili makamlar tarafından yapıldığını bildirdi.
Gazete şunları ekledi: Bu değerlendirmenin sonunda Gazze Şeridi ile meydana gelebilecek her türlü çatışma ya da savaş tehdine karşı mücadele için gerekli kararlar alınmıştır.
Siyonist gazete haberin devamında şunları kaydetti: İsrail ordusu Gazze etrafındaki çiftçiler için yeni emirler yayınlayarak onları güvenlik krizi son bulana kadar Gazze yakınlarında bulunan kasabalardaki faaliyetleri hakkında uyardı.
kudusgunu.com

Yorumlar