EL VEFAK HAREKETİ: SİYONİSTLERİN BAHREYN'DE YERİ YOK

 

Görüntülenme: 2086 Tarih: 20 Ağustos 2020 13:23
EL VEFAK HAREKETİ: SİYONİSTLERİN BAHREYN'DE YERİ YOK

Bahreyn el-Vefak Hareketi, Siyonistlerin Bahreyn'de yeri olmadığını belirten bir açıklama yaparak, Mossad Başkanının Bahreyn'e olası ziyaretinin büyük bir ihanet ve bu ülkenin halkına karşı bir suç ve cinayet olduğunu açıkladı. 
 
Bahreyn el-Vefak Hareketi yayınladığı bildiride, Mossad Başkanının Bahreyn'e olası ziyaretinin büyük bir ihanet ve bu ülkenin halkına karşı bir suç ve cinayet olduğunu belirtti. 
 
El-Vefak Hareketi sert bir üslupla yayınladığı bildiride, Siyonist rejim istihbarat teşkilatı başkanının Bahreyn'e olası ziyaretini kınadı ve şu ifadelerde bulundu: ‘Siyonist medyada yer alan haberlere göre, "Mossad" başkanı Bahreyn rejimi yetkilileriyle görüşmek için Bahreyn'e gidecek. Bu vesileyle, bu ziyaretin bu ülkenin halkına karşı büyük bir suç ve milliyetçilik ilkelerinden, milli, etnik ve İslami değerlerden sapma olarak kabul edildiğini vurguluyoruz. 
 
Siyonistlerin, Mossad'ın ve hiçbir Siyonistin bu pak topraklarda yeri yoktur ve bütün kesimler, Siyonistlere karşı duracak ve onların varlıklarına karşı çıkacaktır. Bahreyn halkı son nefesine kadar Siyonistlerin ırkçı, sömürgeci ve terörist eylemlerine ve onlarla iş birliği yapanlara karşı çıkacaktır.’ 
rasthaber

Yorumlar