HAMAS VE İSLAMİ CİHAD'TAN BAE'YE SERT TEPKİ

 

Görüntülenme: 2386 Tarih: 13 Ağustos 2020 13:30
HAMAS VE İSLAMİ CİHAD'TAN BAE'YE SERT TEPKİ

Filistin direniş grupları Birleşik Arap Emirlikleri'nin Siyonist rejim ile ilişkileri normalleştirme kararı almasını sert bir şekilde kınadı.
Filistin İslami Cihad Hareketi, Siyonist İsrail ile ilişkileri normalleştirmenin bu rejimin terörist huyunu daha da azdıracağını kaydetti. 
İslami Cihad yetkilisi Davut Şihab yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Birleşik Arap Emirlikleri ile Siyonist rejim arasındaki anlaşma milli uzlaşı ve İslam ümmetinin usulünden sapmadır.' 
Bu anlaşmanın Filistin meselesine hizmet etmediğini ve işgalcileri Filistin milletinin haklarını çiğnemede daha fazla cesaretlendiriceğini belirten Hamas yetkilisi Fevzi Berhum El Meyadin televizyonuna şunları ifade etti: 'Bu anlaşma Siyonist işgalcilerin cinayetlerinin devam etmesi için bedava bir ödüldür.' Filistin Direniş Komiteleri de yayınladığı bildiride, bu anlaşmanın Filistin milleti ve ülküsüne yönelik komplonun büyüklüğünü gösterdiğini kaydetti. 
Direniş Komiteleri ayrıca, bu anlaşmanın İslam ümmetinin ve tarihinin sırtına vurulmuş zehirli bir hançer olduğunu belirtti.
kudusgunu.com

Yorumlar