TERÖRİST İSRAİL ŞAM VE BEYRUT'U TEHDİT ETTİ

 

Görüntülenme: 2555 Tarih: 26 Temmuz 2020 18:10
TERÖRİST İSRAİL ŞAM VE BEYRUT'U TEHDİT ETTİ

Terör rejimi İsrail ordusu, İsrail aleyhine gelebilecek her türlü girişimden Lübnan ve Suriye hükümetlerini sorumlu tutacaklarını belirterek Beyrut yönetimini uyardı.

Irkçı İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail ordusu, birliklerin konuşlandırılması ve bölgedeki gelişmiş saha istihbarat faaliyetlerindeki değişikliklerle İsrail'in kuzey sınırını tüm düşman tehditlerinden korumaya yönelik hazırlığını artırıyor" denildi. 

Suriye'de bir Hizbullah üyesinin şehit edildiği saldırının gündemde olduğu süreçte yapılan açıklamada, "Lübnan'dan gelebilecek her eylemden Lübnan hükümetini sorumlu tutarız" ifadesine yer verildi.

Suriye'nin başkenti Şam'da yer alan havalimanı yakınlarına pazartesi düzenlenen saldırıda biri Hizbullah üyesi, 5 kişi ölmüştü. 

Beşar Esad'ın liderliğindeki Suriye yönetimi, saldırının arkasında ırkçı İsrail'in olduğunu bildirirken, Tel Aviv yönetiminden olaya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

 

Bu arada terör rejimi İsrail savaş bakanı, Lübnan sınırlarındaki İsrail askeri birliklerinin takviye edileceğini söyledi.

parstoday

Yorumlar