ŞABAK BATI ŞERİA'DA İRAN VE HİZBULLAH TARAFINDAN EĞİTİLMİŞ EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ BİR GRUBUN YAKALANDIĞINI ÖNE SÜRDÜ

 

Görüntülenme: 2322 Tarih: 21 Temmuz 2020 03:50
ŞABAK BATI ŞERİA'DA İRAN VE HİZBULLAH TARAFINDAN EĞİTİLMİŞ EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ BİR GRUBUN YAKALANDIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Qodsna'nın haberine göre, Şabak'ın Filistinli bir grubun silahlı operasyonunu etkisiz hale getirdiğini öne sürmesi Siyonist basında genişçe yer buldu.
Shehab News haber ajansı, bu gelişmeyi Siyonistlerin Batı Şeria'nın silahlandırılmasından ne kadar çok korktuklarının göstergesi olarak değerlendirip şunları yazdı: Siyonist camiada giderek itirazların arttığı bir ortamda, rejimin istihbarat birimlerinin böyle bir olayı kontrol altına alacak kapasiteleri yok ve birçoğu da böyle bir olayın gerçekleşmesinden endişe duyuyor.
Siyonist Rejim İç İstihbarat Kurumu Şabak bugün, Batı Şeria'da İran ve Hizbullah'a bağlı bir grubun silahlı eyleminin etkisiz hale getirildiğini ve bu grubun İsrailli askerleri esir almayı planladığını iddia etti.
Ayrıca Şabak'ın raporunda bu grubun bir sivil toplum kuruluşuymuş gibi faaliyet sürdürerek tehlikeli ve çeşitli operasyonlar planladığı da öne sürüldü.
Şabak İran ve Hizbullah'ın söz konusu grup üyelerini, Batı Şeria'nın Ayn Bubin bölgesinde askeri operasyonlar düzenleyip İsrailli askerleri esir almaları için örgütleyerek eğitim verdiğini iddia etti.
Şabak bu bilgiye grubun bir üyesi olan Yezn Ebusalih isimli 23 yaşındaki Filistinlinin sorgulanması sonucu ulaştığını da öne sürdü. 

kudusgunu.com

Yorumlar