SİYONİST REJİMDEN SURİYE'YE HAVA SALDIRISI

 

Görüntülenme: 2065 Tarih: 21 Temmuz 2020 20:29
SİYONİST REJİMDEN SURİYE'YE HAVA SALDIRISI

Suriye Hava Savunma Sistemlerinin dün gece Şam’ın güney semalarında ırkçı İsrail'in saldırısına karşı koyarak çok sayıda füzeyi imha ettiği bildirildi.

Suriye resmi haber ajansı SANA'nın bildirdiğine göre, Suriye ordusu hava savunma sistemleri, terör rejimi İsrail'in dün gece Şam'a yönelik hava saldırısında çok sayıda füzeyi havada imha etmeyi başardı.

Suriyeli bir askeri kaynak,  20 Temmuz 2020 Pazartesi akşamı saat 21:48’de düşman İsrail uçaklarının işgal edilen Suriye'nin Golan toprakları üzerinden Şam’ın güneyine doğru bir dizi füze saldırısında bulunduğunu ve Suriye hava savunma sistemlerinin  bu saldırıya karşı koyarak füzelerin çoğunu düşürdüğünü، saldırı sonucunda 7 askerin yaralandığını ve maddi hasarlara yol açtığını açıkladı.

Terör rejimi İsrail, Suriye'de terör örgütlerini desteklemek ve bölgede buhranı sürdürmek amacıyla Suriye'ye zaman zaman saldırılar düzenlemektedir.

 

Bilindiği gibi Suriye ordusu, başta terör örgütü IŞİD olmak üzere  bütün terör örgütlerini, özellikle İran'ın askeri danışmanlığı olmak üzere Rusya'nın işbirliğiyle ağır bir şekilde yenilgiye uğratmış; bu durum başta ırkçı İsrail olmak üzere terör örgütlerinin hamilerinin  öfkesine ve rahatsızlığına neden olmuştur. 

parstoday

Yorumlar