RİZE ARDEŞEN'DE DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI (FOTO)

 

Görüntülenme: 3134 Tarih: 23 Mayıs 2020 15:49
RİZE ARDEŞEN'DE DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI (FOTO)

Rize Ardeşen'de Doğu Karadeniz Filistin Gönüllüleri Dünya Kudüs Günü'nde sosyal mesafe kurallarına uyarak basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına Trabzon Sürmene'den de katılım oldu.

Kadir Kaptan'ın okuduğu basın açıklamasında “Özgür Kudüs, Özgür Mescidi Aksa ve özgür Kâbe’de buluşmak üzere, yaşasın İslami birliktelikteliğimiz ve yaşasın DİRENİŞİMİZ. Doğu Karadeniz’in Direniş taraftarlarından, Direnişin İmamına Direnişin Cephesine Direnişin mevzilerine Direnişin askerlerine Direnişin komutanlarına Direnişin gazilerine Direnişin şehitlerine ve bütün Dünyadaki Direnişin destekçilerine selam olsun” denildi.

İşte o basın açıklaması:

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADI İLE!!!

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ilk kıblemiz Mescidi Aksa ile ilgili şöyle buyuruyor.

“Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed’i) bir gece Mescid-i Haram’dan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya götüren Allah’ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir.” İsra süresi 1.Ayet.

İslam inkılabının büyük rehberi ve önderi imam Hümeyni’nin 7 Ağustos 1979 da Müslümanların dikkatini Siyonist İsraillin işgali ve zulmü altında inleyen Filistin halkına ve Kudüs’e dikkat çekmek için, mübarek Ramazan ayının son cumasını "DÜNYA KUDÜS GÜNÜ" olarak ilan etmesinin önemini bugünlerde daha da iyi anlıyoruz.

Kudüs Günü Evrensel Bir gündür, Kudüs Günü Dünya Müslümanlarının Sahnede olması gereken gündür. Kudüs Günü, hakkın batıldan ayrıldığı gündür. Siyonist rejim işgalci, Gayri meşru bir rejimdir, yani yok hükmündedir, Filistin Denizden Nehire Filistinlilerindir, Siyonist rejim sadece Filistin Halkının Düşmanı Değildir, İslam ümmeti ve tüm insanlığın düşmanıdır.

Siyonist İsrail, İslam ülkelerini kontrol altında tutup yeraltı ve yerüstü zenginliklerini yağmalamak için İslam ümmetinin bağrına Emperyalizmin sapladığı bir hançer ve kanser mikrobudur. Dolayısıyla Onur, İzzet ve özgürlüklerine düşkün tüm milletler Siyonist İşgale Karşı Filistin Halkı ve Direnişinin Yanında durmalıdır, Siyonist İşgale direnmek tüm dünya halklarının Kaderini ilgilendiren bir meseledir. Bizlerde bu meydandan bu talebi dile getirip ülkemizin Siyonist rejimle tüm bağlarını kopartıp atmasını talep ediyoruz, Bu vesileyle tüm Milletler kendi ülkelerini yönetenlere bu hususta baskı uygulamalı ve siyonist rejimle ülkelerinin Hertürlü askeri siyasi ticari ilişkilerine son vermeye zorlamalıdır.

Amerika Kudüs İsrail'in başkenti, Golan İsrail toprağıdır kararını aldı ve bu karara satılmış Suud gibi kukla rejimlerde destek verdi, Ardından Yüzyılın Anlaşması adı altında tek taraflı ihanet projesini sahneye sürdüler. Filistin halkına dayatılan Filistin davasını tamamen tasfiye etmeyi hedefleyen bu girişimler karşısında tüm Müslümanlar teyakkuz halinde olmalı ve bu girişimler boşa çıkarılmalıdır.

Filistin davasını unutturmaya çalışan ve Müslümanların gündeminden farklı plan projelerle düşürmeye çalışan büyük şeytan Amerika ve Suç ortaklarının Hevesleri Kursaklarında kalacak. Siyonist İşgale karşı Direniş Dalga Dalga büyüyor vede büyüyecektir. Filistin davası bizim en temel meselemiz, Siyonist rejimde en büyük düşmanımızdır. Direniş Cephesi ve tüm dünyada direnişe gönül veren direniş destekçilerinin eliyle büyük Şeytan Amerika destekli tüm kirli projeler başarısız kalmaya Mahkümdur ve öylede olacaktır.

Kudüs’ün esareti ümmetin esaretidir. Kudüs’ün özgürlüğü ümmetin özgürlüğüdür. Yine bu meydandan bir kez daha haykırıyoruz ki Filistin’le ilgili almış olduğunuz kararların hiç bir karşılığı olmayacak. Kudüs Filistin’in Başkenti olarak kalacak ve Yüzyılın anlaşması gibi kukla rejimler eli ile kurduğunuz komplolar İslami direniş erleri ve bizim çabalarımız ile boşa çıkarılıp İlk kıblemiz Mescidi Aksa tamamı ile özgürleşecektir.

Özgür Kudüs, Özgür Mescidi Aksa ve özgür Kâbe’de buluşmak üzere, yaşasın İslami birliktelikteliğimiz ve yaşasın DİRENİŞİMİZ.

Doğu Karadeniz’in Direniş taraftarlarından, Direnişin İmamına Direnişin Cephesine Direnişin mevzilerine Direnişin askerlerine Direnişin komutanlarına Direnişin gazilerine Direnişin şehitlerine ve bütün Dünyadaki Direnişin destekçilerine selam olsun.

Özelde Kendini Kudüs davasına adayan ve bu yolda şehid olan şehidimiz Kudüs gücü komutanımız Şehid Kasım Süleymaniye selam olsun. Yolun yolumuzdur. KOMUTANIMIZ HASAN NASRALLAH’INÖZÜNÜ bir kez daha siyonistlere karşı hep birlikte haykırıyoruz.

BEKLE BİZİ İSRAİL BEKLEDİĞİN HER YERDE, BEKLE BİZİ İSRAİL BEKLEMEDİĞİN HER YERDE.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

ekrangazetesi

Yorumlar