ŞEYH NAİM KASIM'DAN DÜNYA KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

 

Görüntülenme: 2401 Tarih: 21 Mayıs 2020 17:12
ŞEYH NAİM KASIM'DAN DÜNYA KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Lübnan merkezli OTV kanalına verdiği demeçte; gündemdeki konuları değerlendirdi.

Şeyh Naim Kasım; Bütün dünya biliyor ki İran bizi idare etmiyor. Biz ülkemiz için faydalı gördüğümüz her işi yapıyoruz ve eğer İsrail’le savaşırsak ve İran da bundan fayda sağlarsa afiyet olsun. Eğer ülkemizin bağımsız olmasını istiyorsak ve ABD’de buna kızıyorsa bu bizim için övünçtür. değerlendirmesinde bulundu.

Şeyh Naim Kasım, "Lübnan'daki durumun koronavirüs nedeniyle zor olduğu gibi İsrail'de de korona sorunu var. Fakat İsrail'in durumunun bizden daha kötü olduğuna inanıyorum. Bu durumda İsrail, Lübnan'a karşı kolayca harekete geçemez çünkü Hizbullah'ın hazırlıklı olduğunu iyi biliyor. İsrail saldırılarına her an, her koşulda karşılık verebileceğimizi de biliyorlar" ifadelerinde bulundu.

"İsrail Lübnan'a karşı bir savaş başlatmak istiyorsa, onu bekliyoruz. İsrail, Lübnan topraklarını işgalden kurtarıp 2006 savaşına girenlerin Siyonistlerle yüzleşebileceğinin farkındalar" diyen Naim Kasım, Hizbullah’ın her an, her koşulda Siyonist Rejimin saldırılarına yanıt verebilecek güçte olduğunu söyledi.

rasthaber

Yorumlar