HAMAS VE İSLAMİ CİHAD LİDERLERİ TELEFON GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Görüntülenme: 1910 Tarih: 25 Nisan 2020 07:08
HAMAS VE İSLAMİ CİHAD LİDERLERİ TELEFON GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Başkanı İsmail Heniyye, İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale’yi telefonla arayarak Ramazan ayını kutladı, Ramazan ayının kendileri ve kardeşleri için bir zaferin başlangıcı olmasını dilediğini belirtti. 
Heniyye’nin ofisinden yapılan açıklamaya göre iki lider, Filistinlilerin Siyonist İsrail rejimi ile yaşadıkları son gelişmeleri gözden geçirmenin yanı sıra esirlerin hürriyetine, topraklarının bağımsızlığına ve Filistinli mültecilerin kendi evlerine kavuşmasına kadar direnişlerinin devam edeceğini vurguladılar. 
İki lideri, Hamas ve İslami Cihad’ın kendi aralarında ve diğer Filistin direniş guruplarıyla tüm alanlarda ortak hareket edeceklerini, yurtiçi ve yurtdışındaki bütün Filistinlilerin varlığını koruyacaklarını ve bedeli ne olursa olsun Kudüs’ü birlikte muhafaza edeceklerini söylediler. 
Heniyye, Ramazan ayının Filistin tarihinde pek çok zafer ve yardımın müjdecisi olduğunu bu Ramazan ayının da Hamas ve İslami Cihad Hareketi’nin Filistin halkı için birlikte en güzel şekilde mücadele etmelerine vesile olması temennisinde bulundu. 
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar