SİYONİST REJİM HRİSTİYANLARA DA RAHAT VERMİYOR

 

Görüntülenme: 1905 Tarih: 20 Nisan 2020 10:14
SİYONİST REJİM HRİSTİYANLARA DA RAHAT VERMİYOR

İsrail işgal güçleri dün Kudüs'te bazı hıristiyan gençlerin evlerine baskınlar düzenleyerek dün akşam "Kutsal Nur"u dağıtma amacıyla toplantı düzenleyerek ihlallerde bulundukları gerekçesiyle üzerlerine yazılan ceza makbuzlarını teslim etti.
 
Kudüs'teki Arap Ortodoks Kulübü Başkanı Musa Cercu'i, Kudüs'teki bazı gençlerin evlerine baskın düzenlendiğini ve her birine, "Kutsal Nur"u dağıtmak için tören düzenleyerek ihlallerde bulundukları gerekçesiyle 5 bin şikel gibi yüksek miktarlarda ceza verildiğini bildiren makbuzlar verdiğini belirtti.
 
Cercu'i açıklamasında söz konusu törene katılanların şart koşulan bütün tıbbi uygulamaları yaptıklarını hatırlatarak; "Ancak işgal yönetimi bizim dini geleneklerimize müdahale etmek ve Kudüs'te bu geleneklerimizi yerine getirme imkanından bizi mahrum etmek istiyor" dedi. Kendilerinin bütün bu sert uygulamalara karşı olduklarını ifade etti.
 
İşgal yönetimi koronavirüs salgını sebebiyle ortaya çıkan olağanüstü durumu özellikle Kudüs ahalisine baskı yapmak, onlara yönelik saldırılarını artırmak, çok basit gerekçelerle kendilerine ağır miktarlarda ihlal cezaları kesmek için fırsat olarak değerlendiriyor.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar