NETANYAHU MAHKEMEYİ TEHDİT ETTİ

 

Görüntülenme: 1584 Tarih: 18 Nisan 2020 05:11
NETANYAHU MAHKEMEYİ TEHDİT ETTİ

Terör rejimi İsrail başbakanı, yüksek mahkemenin kendisini yolsuzlukla görevden alması halinde, halkı sokağa dökme konusunda dolaylı olarak tehdit etti.

Netenyahu, yüksek mahkemeyi, 'gizli devlet' olarak nitelerken, yolsuzlukla ilgili hakkındaki iddiaları reddetti ama eldeki delillerin Netanyahu'nun başını ağrıtmaya  yeteceği bildiriliyor.

Bu arada siyonist rejim İsrail  Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, yeni tip corona virüse (covid-19) rağmen Meretz Partisinin babasına karşı düzenlediği gösteriye tepki olarak, "Umarım bu protesto nedeniyle ölecek yaşlı insanlar sadece sizin taraftan olur." dedi.

Sol blokta yer alan Meretz Partisi, hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin Tel Aviv'de, Netanyahu karşıtı protesto düzenledi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı protesto gösterisiyle ilgili Meretz lideri Nitzan Horowitz, Twitter hesabından "Yolsuzlukla savaş" mesajıyla birlikte alandan bir fotoğraf paylaştı.

Netanyahu'nun oğlu Yair ise Horowitz'in iletisine yaptığı yorumda, yeni tip koronavirüs salgınına rağmen gösteri düzenlenmesini kastederek, "Umarım bu protesto nedeniyle ölecek yaşlı insanlar sadece sizin taraftan olur." ifadesini kullandı.

 

Sosyal medya kullanıcılarının tepkisi üzerine oğul Netanyahu, skandal tweetini sildi.

parstoday

Yorumlar