ŞEYH NEBİL KAVUK: ABD VE SİYONİST REJİMİN TEHDİTLERİ DİRENİŞİN BAŞARISINI ENGELLEYEMEDİ

 

Görüntülenme: 2352 Tarih: 13 Nisan 2020 13:35
ŞEYH NEBİL KAVUK: ABD VE SİYONİST REJİMİN TEHDİTLERİ DİRENİŞİN BAŞARISINI ENGELLEYEMEDİ

Hizbullah merkez konsey üyesi Nebil Kavuk, Siyonist rejimin 1996 yılında Lübnan Güneyine düzenlediği saldırının yıldönümünde yaptığı açıklamada, Amerika ve Siyonist rejim tehditlerinin direnişin başarısını engelleyemediğini ifade etti.

Fars haber ajansının bildirdiğine göre Lübnan Hizbullah hareketi merkez konsey üyesi şeyh Nebil Kavuk yaptığı açıklamada, bugün direnişin askeri ve siyasi gücünü takviye ederek Siyonist rejim karşısında güçlü bir güce dönüştüğünü ve bölgede denklemleri değiştirebileceğini vurguladı.

İman, irade ve yeteneğin direniş cephesinin büyük zaferlerinin asıl nedeni olduğunu kaydeden şeyh Kavuk, direniş cephesinin artık düşmanın oluşturduğu sorunlarla baş etme konumunda olmadığını, üstelik kendisi düşmana sorunlar oluşturma konumunda olduğunu belirtti.

 

Bilindiği gibi Siyonist rejim 1996 yılında Lübnan güneyine saldırı düzenlemişti. Söz konusu saldırılar karşısında çocuklar ve kadınlar güvende olmak için Kana köyüne sığınmıştı. Ancak Siyonist rejim söz konusu köyü bombardıman ederek masum insanları katliam etmişti.

parstoday

Yorumlar