FACEBOOK’UN DİRENİŞ CEPHESİ İLE İLGİLİ HABERLERE SANSÜR UYGULAMASINDA MOSSAD VE CIA’NIN ETKİSİ

 

Görüntülenme: 3065 Tarih: 14 Mart 2020 03:22
FACEBOOK’UN DİRENİŞ CEPHESİ İLE İLGİLİ HABERLERE SANSÜR UYGULAMASINDA MOSSAD VE CIA’NIN ETKİSİ

Son aylarda özellikle de Kudüs Ordusu komutanı General Kasım Süleymani’nin 3 Ocak’ta Siyonist İsrail’in istihbarat desteği ve katil Trump’ın emriyle Irak’ta şehit edilmesinin ardından Facebook, Direniş Cephesi ile ilgili haber ve fotoğraf paylaşımına acımasız bir şekilde sansür getirdi. Şu anda başta Kasım Süleymani olmak üzere Direniş Cephesi liderlerinin fotoğraflarını ve haberlerini paylaşan hesaplar ve sayfalar ya cezalandırılıyor ya da kapatılıyor.

Sosyal medya uzmanları ve siyasi gözlemciler, Facebook’un bu sansürcü politikasının MOSSAD ve CIA’nın talebi üzerine gerçekleştiğini belirtiyorlar. Direniş Cephesi karşısında Batı Asya’da aldığı ağır yenilgilerle çılgına dönen büyük Şeytan ABD ve Siyonist İsrail’in elindeki tüm kozları kullanmaya başladığı ifade ediliyor.

Biz de Kudüs Günü haber sitesi olarak bu konuda Facebook’un sansürcü politikasını aşabilmek ve Direniş Cephesini ilgilendiren haberleri Facebook kullanıcılarına ulaştırabilmek için deneme amaçlı şu kararı aldık:

Bundan sonra Direniş Cephesini ilgilendiren önemli haberleri iki farklı formatta hazırlayacağız inşallah. Normal format ve Facebook formatı.

Facebook formatında hazırladığımız haberlerde Direniş Cephesi liderlerinin fotoğraflarını kullanmayacağız. Ayrıca Direniş Cephesi liderlerinin isimlerini ya rumuzlu bir şekilde ya da sesli harfleri kullanmadan yazacağız.

Örneğin; Şehit Kasım Süleymani’ için ‘Direnişin Zülfikarı’ rumuzunu kullanacağız ya da ‘Ksm Slymn’ yazacağız.

Bu yolla Facebook’ta paylaşım yapan takipçilerimizin hesaplarının kapanmasının önüne geçeceğimizi ve Direniş Cephesinin haberlerinin geniş kitlelere ulaşmasının sağlanacağını ümit ediyoruz.

Ayrıca Direniş Cephesine destek veren takipçilerimizden twitter hesaplarını daha aktif bir şekilde kullanmalarını ve twitter hesabı olmayanların da bir an önce twitter hesabı açmalarını istirham ediyoruz.

Direne Direne Kudüs’ü Özgürleştireceğimiz günler yakındır inşallah.

Gayret bizden Tevfik Allah’tandır.

kudusgunu.com

Yorumlar