SİYONİST GÜÇLER NABLUS'TA BASKINLAR DÜZENLEDİ

 

Görüntülenme: 1930 Tarih: 10 Mart 2020 16:07
SİYONİST GÜÇLER NABLUS'TA BASKINLAR DÜZENLEDİ

İsrail işgal güçleri bu sabah erken saatlerde Batı Yaka'nın Nablus vilayetinde değişik yerlere baskınlar düzenleyen İsrail işgal güçleri 10 Filistinliyi gözaltına aldılar.
 
Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgal güçleri Nablus'un güneyindeki Beyta beldesine baskın düzenleyerek burada 8 Filistinli genci, ailelerinin evlerini basıp sıkıca aramalar yaptıktan sonra gözaltına aldılar. Gözaltına alınan gençlerin isimleri ise şöyle: Munevver Abdurrahman Beni Şemse, Raid Abdurrahim Davud, İbrahim Mahmud Davud, Hüseyin Arsan Davud, Hüseyin Mahmud Davud, Cihaz Fayiz Hamayil, Hamdan Fayiz Hamayil, Yusuf Dayfullah Hamayil.
 
Kaynaklarda ayrıca işgal güçlerinin güneydeki Avrata köyüne de baskın düzenledikleri ve özgürleştirilmiş eski esirlerden olan araştırmacı Abdüsselam Avad'ı gözaltına aldıkları bildirildi. İşgal güçlerinin bunun yanı sıra Evsarin köyüne baskın düzenleyerek özgürleştirilmiş eski esirlerden Samir Hamdi Muflih'i, evine baskın düzenledikten ve sıkıca arama yaptıktan sonra gözaltına aldıkları belirtildi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar