İSRAİL ORDUSUNDAKİ ASKERLER NETANYAHU'YA BAŞ KALDIRDI

 

Görüntülenme: 1960 Tarih: 26 Şubat 2020 16:30
İSRAİL ORDUSUNDAKİ ASKERLER NETANYAHU'YA BAŞ KALDIRDI

Terör rejimi İsrail ordusundan yüzlerce asker bu rejimin elebaşı sözde cumhurbaşkanına yazdıkları ortak mektupta yeni hükümetin Netanyahu tarafından kurulmasını engellenmesini istedi.

Siyonist İsrail basınına göre, İsrail hava kuvvetlerinden 540 emekli İsrailli asker,yazdıkları ortak mektupta, sözde cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'den hükümeti kurması için Netanyahu'yu görevlendirmemesini istedi.

Netanyahu'nun mali yolsuzluk başta olmak üzere   İsrail'in güvenliğine ihanet olmak üzere  bir çok anormal durumunun olduğunun bildirildiği mektupta, 'böyle bir kişiye hükümet kurulma görevi verilmemelidir' ifadesi yer aldı.

20 ocak tarihinde siyonist rejim İsrail Başsavcısı Avichai Mandelbli, Başbakan Benyamim Netanyahu hakkındaki 78 sayfalık iddianameyi Kudüs Bölge Mahkemesi'ne sunmuş, böylece, yolsuzlukla suçlanan Netanyahu'nun yargılanma süreci resmen başlamıştı. 

Rüşvet, dolandırıcılık ve kendisine duyulan güveni suistimalle suçlanan Netanyahu, suçlamaların siyasi olduğunu ve bir "cadı avına" maruz kaldığını savunuyor.

 

Başsavcı iddianameyi, Netanyahu'nun süreçle ilgili olarak parlamentoya yaptığı dokunulmazlık başvurusunu geri çekmesinden sonra sundu.

parstoday

Yorumlar