KORSAN İSRAİL YETKİLİLERİNDEN FİLİSTİNLİ LİDERLERE SUİKAST TEHDİDİ

 

Görüntülenme: 1616 Tarih: 25 Şubat 2020 19:55
KORSAN İSRAİL YETKİLİLERİNDEN FİLİSTİNLİ LİDERLERE SUİKAST TEHDİDİ

Siyonist rejim yöneticileri, Filistin İslami Direniş ve İslami Cihat liderlerini suikast düzenlemekle tehdit etti.

Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu, Hamas ve İslami Cihat liderlerini suikastla tehdit ederek, onlara hitaben şu şekilde küstahlıkta bulundu: Eğer huzur gelmezse sıra size gelecek.

Beyaz-Mavi Koalisyonu Başkanı Benny Gantz da, Gazze'de suikast politiakası ve kara operasyonu yeniden başlayacağını ve bunun Gazze'nin işgali kadar gideceğini belirtti.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz da, Hamas'ın üst düzey üyelerinden Yahya Senvar'ı tehdit ederek şu ifadeyi kullandı: Senvar'ın yerine olsam bundan böyle temkinli davranırdım.

Siyonist rejim İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan da, İsrail'in şimdilik geniş çaplı bir savaşa girmeyeceğini ifade ederek, Filistinli yetkililere yönelik suikastın derhal başlamasını doğruadı.

Filistin direniş grupları, Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik yeni saldırıları ve Filistinli bir genci sınırda şehit edip, naaşına saygısızlık etmesinin ardından işgal topraklarına onlarca roket fırlattı.

 

Öte yandan, Filistin İslami Direniş ve İslami Cihat hareketleri işgal rejimin Filistin meselesini yok etme doğrultusundaki komplolarıyla mücadele için kararlı tutum sergileyeceklerine vurgu yaptılar.

parstoday

Yorumlar