KORSAN İSRAİL ASKERLERİ BATI YAKA'DA HAMAS'IN ÜST DÜZEY İSİMLERİNİ ESİR ALDI

 

Görüntülenme: 2159 Tarih: 20 Şubat 2020 23:00
KORSAN İSRAİL ASKERLERİ BATI YAKA'DA HAMAS'IN ÜST DÜZEY İSİMLERİNİ ESİR ALDI

Hamas’ın üst düzey isimlerinden Rafet Nasîf ve bazı diğer Hamas mensupları Batı Yaka’da İsrail askerleri tarafından tutuklandı.
 
Bu Sabah İsrail işgal güçleri Batı Yaka’da birçok Filistinli vatandaşı tutukladı. Bunların arasında Hamas’ın üst düzey isimlerinden Rafet Nasîf de var.
 
İşgal güçleri Tulkerem şehrinde yaptığı operasyonda Nasîf’in evine baskın düzenledi. Evde arama yapan işgal güçleri  Nasîf’i tutuklayıp bilinmeyen bir yere götürdü.
 
Ramallah‘ta Reyma kasabasını da basan İsrail işgal güçleri. Ethem İzzet er-Reymavî’nin evini arayıp talan ettkikten sonra Reymavi’yi de tutukladı.
 
Selfit kentinde ise, İsrail güçleri Deir İstiya kasabasına baskın düzenledi. Ramiz Ebu Faris isimli bir genci, evini bastıktan ve aradıktan sonra tutukladı.
 
İsrail işgal güçleri, işgal altındaki Kudüs’ün doğusunda bulunan İseviyye mahallesinde Vadi Dâvud Ulyân ve Hamd Zekeriyya Ulyan adlı iki vatandaşı tutukladı, ayrıca bu bölgede birkaç evi bastı ve bir süre ev hapsinde kalan bazı Filistinli vatandaşlarla ilgili tahkikat yaptı.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar