FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARI NETANYAHU'NUN TEHDİTLERİNE CEVAP VERDİ

 

Görüntülenme: 1825 Tarih: 13 Şubat 2020 18:44
FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARI NETANYAHU'NUN TEHDİTLERİNE CEVAP VERDİ

Filistin direniş grupları, işgalci Netanyahu'nun tehditlerinin Filistin halkının haklarını elde etme mücadelesinden vazgeçiremeyeceğini ve Gazze'nin kolay bir lokma olmadığını vurguladı.
İslami direniş hareketi Hamas'ın öncülerinden olan Muşir el Mısri, "israil hükümeti başbakanı Benyamin Netenyahu'nun tehditleri bizi korkutmuyor. İşgalciler kadar biz de değerlerimize bağlıyız. Sebep oldukları her ahmaklığın hesabının bedelini ağır öderler." dedi.
 
İşgalci Netenyahu'nun tehditlerini kabul etmediklerini vurgulayan Mısri, "İşgalcilerin Filistinlilerin kanları üzerinden bir seçim tiyatrosu ve pazarlık masası kurmasına kesinlikle izin vermeyiz." şeklinde konuştu. 
 
Siyonistlerin işleyecekleri her ahmakça tutumun onlara ağır bedeller ödeteceğini ifade eden Mısri, "İşgalci Netenyahu, Filistin halkına karşı her aşırı girişimi, siyasi hayatında daha önce görmediği ağır bedellerle ödeyecek."  
 
İşgalci Netenyahu'nun tehditlerine boyun eğmeyeceklerini söyleyen Filistin İslami Cihad Hareketi öncülerinden Hıdır Habip, " Netenyahu'nun tehditleri halkımızı korkutamaz ve canla başla verdikleri mücadeleden onları yıldıramaz. Çünkü bu halk, mukaddes bir davayı ve işgalcilerin aldığı haklarını savunuyor. Uluslararası ve beşerî kanunlar bizden yanadır." şeklinde konuştu.    
 
Hıdır, "İşgalci Siyonistler, hala Filistin halkına karşı sürekli olarak düşmanlıklarına devam ediyorlar. Fakat Filistin direnişi, bu tutumları dikkate almayacak ve kesinlikle Gazze'nin kolay bir lokma olmasına izin vermeyecektir." dedi. (Zeyd Varol-İLKHA)

Yorumlar