DİYARBAKIR KUDÜS MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR

 

Görüntülenme: 2715 Tarih: 08 Şubat 2020 22:32
DİYARBAKIR KUDÜS MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR

Diyarbakır'da yarın yapılacak "Kudüs Bizimdir" mitingi için çalışmalar devam ederken İstasyon Meydanı miting alanı, Kudüs sevdalılarını ağırlamaya hazırlanıyor.
Etkinliğin yapılacağı İstasyon Meydanı miting alanı, Peygamber Sevdalıları ile Mustazaflar cemiyeti üye ve gönüllüleri tarafından kurulan platform, hummalı bir şekilde 9 Şubat Pazar için hazırlanıyor.
 
Yapılan hazırlık çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan "Kudüs Bizimdir" mitingi Tertip Komitesi Başkanı Hüsamettin Bünül, yapılacak etkinlik için tüm hazırlıkların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirtti.
 
"Yarın yapılacak 'Kudüs Bizimdir' mitingine bütün vatandaşları davet ediyoruz"
 
Yarın yapılacak büyük mitingin hazırlıkları hız kesmeden devam ettiğini belirten Bünül, "Yarın gerçekleşecek olan büyük mitingin hazırlarında son aşamalardayız. Geçen hafta Cuma günü Ulu Cami önünde yaptığımız basın açıklamasında insanlarımızın alana sığmadığını gördük. İnsanlarımızın meydanlara sığmadığını bildiğimiz için İstasyon Meydanında kitlesel büyük bir miting yapma kararı aldık. Bu noktada yarın yapılacak miting için hazırlıklarımız son sürat devam ediyor." ifadelerini kullandı.
 
Büyük mitinge bütün herkesi davet eden Hüsamettin Bünül, "İstasyon Meydanında yapacağımız büyük mitingin hazırlık sürecinde el ilanları, brandalar, afişler ve evleri tek tek gezerek yaptığımız duyuralar yer aldı. Çok şükür bütün hazırlığımız istenilen seviyede gerçekleşti. Yarın yapılacak 'Kudüs Bizimdir' mitingine bütün halkaları davet ediyoruz. Bu soğuk havayı yarın bu alanlara gelen duyarlı Müslümanlarla Kudüs sevdasıyla inşallah ısıtacağız." şeklinde konuştu. (Cihat Altun/Ramazan Zeren-İLKHA)
https://ilkha.com/guncel/diyarbakir-istasyon-meydani-dev-kudus-mitingine-hazirlaniyor-115227

Yorumlar