İSLAMİ CİHAD HAREKETİNDEN FİLİSTİNLİ GRUPLARA ÇAĞRI

 

Görüntülenme: 2412 Tarih: 29 Ocak 2020 21:14
İSLAMİ CİHAD HAREKETİNDEN FİLİSTİNLİ GRUPLARA ÇAĞRI

Filistin İslami Cihad Hareketi'nin Genel Sekreteri Ziyad En-Nehhale Filistin halkını ve bütün direniş gruplarını aralarındaki tüm ihtilafları bir kenara koyarak Yüzyılın Anlaşması planına karşı ortak tavır sergilemeye ve hep birlikte mücadele etmeye çağırdı.
 
En-Nehhale bugün yaptığı yazılı açıklamada; "bu günde ya hepimiz birlikte durup kelimenin tam anlamıyla sorumluluklarımızı yerine getiririz ya da onlar herhangi bir engelle karşılaşmadan istediklerini yaparlar" dedi.
 
En-Nehhale bu komplonun önemli bir tehlike arz ettiğine dikkat çekerek bütün her şeyle ilgili muameleyi yeniden gözden geçirmek gerektiğini, sergilenen eşkıyalığa karşı mücadele için gerekli hazırlıkları yapmanın zorunlu olduğunu dile getirdi.
 
En-Nehhale, Yüzyılın Anlaşması planının sadece Filistin halkını hedef almadığını bilakis tüm Arapları ve bütün Müslümanları karşısına alan bir zorbalık olduğunu ifade etti.
 
Sergilenen tavrın tarihte benzeri görülmemiş bir eşkıyalık türü olduğuna vurgu yapan En-Nehhale, planı hazırlayanların Filistin halkını bunca kahramanca mücadelesinden sonra tamamen köleleştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar