HAMAS SÖZCÜSÜ ZUHRİ: CİHADA DEVAM EDECEĞİZ

 

Görüntülenme: 1971 Tarih: 29 Ocak 2020 20:54
HAMAS SÖZCÜSÜ ZUHRİ: CİHADA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye'deki Müslümanlara teşekkür eden Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, 'Yüzyılın Anlaşması' planına teslim olmayacaklarını ve cihada devam edeceklerini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, 'Yüzyılın Anlaşması' adı verilen planı açıkladı. Söz konusu plan tepkilere sebep olurken ABD ve Siyonist İsrail rejiminin protesto edildiği yerlerden biri de ABD'nin İstanbul Konsolosluğu'nun önü oldu.

Dün gece ABD'nin İstanbul Konsolosluğu'nun önünde gerçekleştirilen eyleme Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri de katıldı. Katılımcılara hitap eden Zuhri, 'Yüzyılın Anlaşması' planına teslim olmayacaklarını ve cihada devam edeceklerini söyledi.

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri bütün Müslümanlara seslendiği konuşmasında Filistin için harekete geçilmesi gerektiğini kaydetti.

TÜRKİYE'DEKİ MÜSLÜMANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

ABD'nin İstanbul Konsolosluğu'nun önünde gerçekleştirilen eylemde konuşan Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Yüzyılın Anlaşması' planının açıklanmasının ardından Türkiye'deki Müslümanların sokaklara döküldüğünü söyledi. Zuhri, "Buradan Türkiye'deki Müslümanlara teşekkür ediyoruz. Sokaklara döküldünüz ve İslam ülkelerine örnek oldunuz" dedi.

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, konuşmasında, "Kardeşlerim bugün burada oluşunuz zulmün bitişinin başlangıcı olacaktır inşallah. Kardeşlerim Mescid-i Aksa'da birlikte namaz kılacağız inşallah." ifadelerine de yer verdi.

Millî Gazete İnternet Haber Merkezi | Bekir Şirin

Yorumlar