SİYONİST İSRAİL ZEKİM BÖLGESİNE 2 FÜZE ATTI

 

Görüntülenme: 2473 Tarih: 23 Ocak 2020 04:47
SİYONİST İSRAİL ZEKİM BÖLGESİNE 2 FÜZE ATTI

İsrail işgal güçlerine ait helikopterlerden dün gece Gazze'nin kuzeyinde sınır tellerinin iç kısmında bulunan Zekim bölgesine iki füze attıkları ve aynı anda havaya da aydınlatma bombaları attıkları haber verildi.
 
Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre İsrail helikopterlerinin iki saldırı gerçekleştirmelerinden sonra patlamaların sesi Gazze'nin kuzey kesiminde duyuldu.
 
Kaynaklar işgal güçlerinin aynı anda havaya da aydınlatma bombaları attıklarının ve bu sırada gerçekleştirdikleri saldırıların da seslerinin duyulduğunu dile getirdiler.
 
Siyonistlere ait haber kaynaklarında bazı Filistinli gençlerin sınırdan sızmaya çalıştıklarının fark edildiği iddia edildi. Ancak bu konunun ayrıntısı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.
 
İsrail ordusuna yakın bir haber sitesi olarak bilinen 0404 sitesi işgal askerlerinin Gazze'nin kuzeyindeki sınır bölgesinden sızmaya çalışan Filistinli gençlerin üzerine ateş ettiklerini ileri sürdü.
 
İşgal güçleri 21 Ocak Salı akşamı da Gazze'nin güney bölgesinde üç Filistinli genci sınırdan 1948'de işgal edilmiş bölgeye sızmaya ve eylem düzenlemeye çalıştıkları iddiasıyla şehit etmişti. Hamas tarafından yapılan açıklamada ise işgal güçlerinin iddialarının tamamen asılsız olduğu gençlerin hiçbir gerekçe olmaksızın şehit edildikleri dile getirildi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar