FİLİSTİN İSLAMİ CİHAT TEMSİLCİSİ NASIR EBU ŞERİF: ŞEHİT SÜLEYMANİ DİRENİŞ EKSENİNİN KOORDİNATÖRÜYDÜ

 

Görüntülenme: 2097 Tarih: 22 Ocak 2020 01:49
FİLİSTİN İSLAMİ CİHAT TEMSİLCİSİ NASIR EBU ŞERİF: ŞEHİT SÜLEYMANİ DİRENİŞ EKSENİNİN KOORDİNATÖRÜYDÜ

Filistin İslami Cihat Hareketi Tahran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, şehit General Kasım Süleymani Müslümanların kurtuluşu ve bağımsızlığı için mücadele veren direniş ekseninin koordinatörüydü, dedi.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü Komutanı General Hac Kasım Süleymani ve Irak’ın Haşdi Şabi Hareketi Komutanı Ebu Mehdi Mühendis ve beraberindeki heyette yer alan bazı arkadaşları 3 Ocak Cuma günü ABD terör ordusunun Bağdat havaalanı yakınında düzenlediği terör saldırısında şehit düştü.

Tahran’da Salı günü düzenlenen İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei’nin bakışında ABD terör devleti ve ağır intikam ekseninde ikinci uluslararası Amerikan insan hakları konferansında konuşan Filistin İslami Cihat Hareketi Tahran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, dünyanın en büyük canileri Batılı toplumlarda ve Batı medeniyetinde bulunduğunu ve buna filmlerinde ve eserlerinde açıkça görmek mümkün olduğunu belirtti.

Batı medeniyeti ve Amerikan medeniyeti tecavüzlere ve insanları katletmeye ve yağma ve talana dayandığını kaydeden Ebu Şerif, Avrupa ve Batı medeniyetleri barbar olduğunu, Batılılar cinayet medeniyetini inşa ettiklerini vurguladı.

 

Ebu Şerif şöyle ekledi: Batı’nın en büyük cinayeti Filistin’in kutsal topraklarında her türlü insan karşıtı cinayeti işledikleri Filistin meselesi olduğunu kaydetti.

Parstoday

Yorumlar