TERÖRİST İSRAİL SINIRDAN SIZMAYA ÇALIŞAN 3 FİLİSTİNLİYİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

 

Görüntülenme: 2005 Tarih: 22 Ocak 2020 17:34
TERÖRİST İSRAİL SINIRDAN SIZMAYA ÇALIŞAN 3 FİLİSTİNLİYİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Siyonistlere ait medya organları İsrail ordu kaynaklarına dayanarak dün akşam saatlerinde 3 Filistinlinin Gazze bölgesinin güney kesiminde, doğudaki sınırlardan sızmaya çalışırken öldürüldüğünü iddia etti. Ancak haberler, Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından henüz teyit edilmedi.
 
Siyonistlere ait ve işgal ordusuna yakın 0404 sitesinin yayınladığı haberde, işgal ordusu mensuplarının sınırdan 1948'de işgal edilmiş bölgeye doğru sızmaya çalışan ve silahlı oldukları düşünülen üç Filistinli gencin öldürüldüğü iddia edildi.
 
İşgal ordusu adına açıklama yapan sözcü, Va'ra mıntıkasında sınırda sızma girişiminde bulunan üç Filistinlinin öldürüldüğünü iddia etti. Sözcü işgal askerlerinin olay yerini hemen kuşatmaya aldığı ve işgal askerleri tarafına el bombası attıklarından şüphelenilen kişilerin bulunması için hemen bölgede arama çalışmaları başlattıklarını söyledi.
 
Sözcü bunun üzerine kendilerinden şüphelenilen kişilerin üzerine ateş edildiğini ve isabet aldıklarının tespit edildiğini söyledi ancak herhangi bir kişinin gözaltına alınmasından söz etmedi.
 
Almog Boker adlı İsrailli gazeteci sınırdaki bir saldırı girişiminin engellendiğini iddia etti. Bu gazeteci saldırı planı yapanların hava şartlarından istifade ederek 400 m kadar ilerlediklerini ancak sınır güçlerinin ve tankların ateş etmeleriyle üç kişinin etkisiz hale getirildiğini iddia etti.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar