DOHA FORUMU'NU HANGİ SİYONİST KURULUŞLAR FİNANSE ETTİ?

 

Görüntülenme: 2262 Tarih: 21 Aralık 2019 00:01
DOHA FORUMU'NU HANGİ SİYONİST KURULUŞLAR FİNANSE ETTİ?

Müslüman bir ülkenin düzenlediği forumun stratejik ortakları olarak açıklanan Chatham House; içerik ortakları olan Brookings Enstitüsü, McCain Enstitüsü, RAND Corporation ve Roscongress Vakfı dikkat çekti. Kirli ve karanlık geçmişlere sahip olan bu kuruluşların İslam coğrafyasındaki operasyonlarda aktif rol üstlendiği biliniyor.

Katar’da düzenlenen 19. Doha Forum’a, Yahudi-emperyalist sponsorlar damga vurdu. Kendisini, yenilikçi ve eylem odaklı ağlar oluşturmak ve politik liderleri diyalog için bir araya getiren küresel bir platform olarak tanıtan Doha Forum, bu yıl 19. oturumlarını gerçekleştirdi. 2000 yılında kurulan Doha Forum, bu yıl ‘trendler ve teknoloji’, ‘ticaret ve yatırım’, ‘insan sermayesi ve eşitsizlik’, ‘güvenlik, siber yönetim ve savunma’, ‘uluslararası örgütler’, ‘sivil toplum ve devlet dışı aktörler’ ve ‘kültür ve kimlik’ konularını ele almak üzere toplandı.

TÜRKİYE’DEN VE DÜNYADAN ÜST DÜZEY İSİMLER KATILDI

Türkiye’ye yönelik skandal açıklamalarıyla gündeme gelen ABD’li Cumhuriyetçi senatör Lindsey Graham, ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump, foruma katılan isimler arasında yer aldı. Türkiye’den ise Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldı. Ayrıca El Salvador, Rwanda, Ermenistan, Ekvador cumhurbaşkanları ve Somali, Libya, Malezya başbakanları da katılımcılar arasındaydı.

EMPERYALİSTLERİN MÜSLÜMANLARIN FORUMUNDA NE İŞİ VAR?

Forumda, Suriye: Barışa Giden Yollar, Yükselen Piyasalarda Yatırım Eğilimleri, Bölgesel İşbirliği ve Yeni Güç Dengesi, Aşırılıkçılığın Önlenmesi ve Kırılgan Devletlerde Esnek Toplulukların Kurulması, Yabancı Terörist Savaşçılarının Geri Gönderilmesinin İlerlemesi, Dünya Enerji Talebini Karşılamada LNG’nin Geleceği, Uluslararası Arenada Avrupa’nın Daha Güçlü Bir Rolü, ABD-Çin İlişkileri ve Kurallara Dayalı Uluslararası Sistemin Geleceği, 2020 ve Ötesi’nde ABD Küresel Liderliği ve Filistin’in Geleceği gibi konular oturumlar halinde tartışıldı. Doha Forum 2019’a verdikleri destek ortaya çıkan bazı Yahudi-emperyalist kuruluşlar ise gözlerden kaçmadı. Forumun stratejik ortakları olarak açıklanan Chatham House ve içerik ortakları olan Brookings Enstitüsü, McCain Enstitüsü, RAND Corporation ve Roscongress Vakfı dikkatleri çekti.

FORUM ORTAKLARININ KARANLIK VE KİRLİ GEÇMİŞLERİ

Müslüman bir ülkenin düzenlediği, amacı yenilikçi ve eylem odaklı ağlar oluşturmak olan küresel platform Doha Forum’a, Yahudi-emperyalist kuruluşlar çöktü. Kirli ve karanlık geçmişlere sahip olan bu kuruluşlardan Müslümanlara zarardan başka bir şey gelmiş değil.

KARANLIK MASA

FORUMUN stratejik ortaklarından İngiltere merkezli Chatham House, bir diğer adı Karanlık Masa olan kuruluş, özellikle Afganistan ve Ortadoğu’da yaşananların tasarlandığı yer olarak biliniyor. İngiltere’nin Yahudi Lobisi ve Derin Devleti olarak da bilinen Chatham House, temelinde Siyonizmin “Tek Dünya Devleti” tasarımının olduğu “Küresel Kraliyet” projesinin yürütücülerindendir.

ARAP BAHARI ORKESTRA ŞEFİ MC CAİN DE SPONSOR

Bir diğer ortak ise McCain Enstitüsü ve kurucusu “Arap Baharı” orkestrası şefi olarak bilinen Amerikalı Neocon senatör John McCain… Dikkat çeken bir diğer karanlık sponsor ise CIA’in yan kuruluşu olan Rand Corporation. Rand Corporation, ılımlı İslam üzerine yaptığı çalışmalarla tanınıyor.

Kaynak: Milli Gazete

Yorumlar