KORSAN İSRAİL YARGI MENSUPLARI BAE'DE BİR KONFERANSA KATILACAK

 

Görüntülenme: 1846 Tarih: 16 Aralık 2019 00:26
KORSAN İSRAİL YARGI MENSUPLARI BAE'DE BİR KONFERANSA KATILACAK

Siyonistlere ait Yediot Aharanoot gazetesinin yayınladığı bir habere göre İsrail işgal rejiminin Yargı Bakanlığı'nda görevli bazı kişiler Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen ve yolsuzlukla ilgili bir konferansa katılmak üzere bu ülkeye gittiler. 
 
BAE, BM Yolsuzlukla Mücadele İttifakı içinde yer alan ülkelerin sekizinci konferansına ev sahipliği yapıyor. Konferans yarın yani Pazartesi başlayarak Cuma gününe kadar sürecek. 
 
Söz konusu gazete İsrail heyetine İsrail Başsavcısının Yardımcısı Bayan Dina Zilber'in başkanlık ettiğini belirtti. Habere göre heyette başsavcılık bünyesinde çalışan ve cinayet ve uluslararası hukuk alanında görev yapan birçok üst düzey yetkili bulunuyor. 
 
BAE'nin verdiği bilgilere göre konferans Abu Dabi'deki Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 
 
İşgal medyası daha önce de İsrail kurumlarının BAE'nin Dubai şehrinde düzenlenecek Expo 2020 Fuarı'na katılacağını açıklamıştı. Bu yüzden İsrail ile işbirliği yapanların boykot edilmesi için çalışan ve kısa adı BDS olan boykot hareketi Dubai'de düzenlenecek Expo 2020 Fuarı'nın boykot edilmesi çağrısı yapmıştı. 
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar