SİYONİST YAZAR: İRAN İSRAİL'İN SALDIRILARINA CEVAP VERMEK İÇİN HAZIRLIKLARINI ARTTIRIYOR

 

Görüntülenme: 2060 Tarih: 08 Aralık 2019 18:17
SİYONİST YAZAR: İRAN İSRAİL'İN SALDIRILARINA CEVAP VERMEK İÇİN HAZIRLIKLARINI ARTTIRIYOR

İsrailli yazar, İran'ın ABD ve Siyonist rejimin bölgedeki kışkırtmalarına cevap vermek için hazırlık yaptığını söyledi.

Qodsna'nın İsrail National News'ten naklettiği habere göre, Siyonist yazar Zoy Yahzekeli Radyo 103'e verdiği röportajda şunları ifade etti:

''İranlılar şu anda Irak, Yemen ve Suriye gibi ülkelerde etkilerini arttırıyor ve muhtelif ülkelerdeki silahlarının yerlerini değiştiriyor. Bence Amerikalıların ve İsrail ordusunun İran'a saldırılarını durmaması gerekirdi.''

Sunucunun, 'İran ileride Amerika'nın Suriye ve Irak'taki güçlerine saldıracak mı?' şeklindeki sorusuna yazar şu cevabı verdi:

"Evet, unutmayınız ki biz de şu anda iranlılara karşı koymak için hazır ol durumundayız. Yerleşkelerde oturanlar şunu iyi bilsinler ki, İran şu anda kapsamlı bir saldırı düzenleme planı yapıyor. Ben dakik olarak İran'ın bize ne zaman ve hangi bölgeden saldıracağını bilemiyorum. Fakat İran'ın son 6 saldırısını analiz etmiş bulunuyoruz.''

Elfecire Limanı ve Aramco saldırılarını İran'ın yaptığını öne süren Siyonist yazar açıklamalarına şöyle devam etti:

"Söz konusu saldırılar İran'ın İsrail'e saldırı hazırlığı içerisinde olduğunu göstermektedir. Buna karşılık Amerikalı ve İsrailli güçler İran'a cevap vermek için hazırlık içerisindedir.

kudusgunu.com

Yorumlar