SİYONİST REJİM HAVA KUVVETLERİ EMEKLİ KOMUTANINDAN İSRAİL-İRAN SAVAŞI AÇIKLAMASI

 

Görüntülenme: 1872 Tarih: 28 Kasım 2019 07:06
SİYONİST REJİM HAVA KUVVETLERİ EMEKLİ KOMUTANINDAN İSRAİL-İRAN SAVAŞI AÇIKLAMASI

Maariv gazetesine konuşan İsrailli emekli general, gelecekte vuku bulacak İsrail-İran savaşında İsrail'e binlerce füze fırlatılacağını ve İsrail'in şu anda bu tehdide karşı koyacak kapasiteye sahip olmadığını söyledi.

Qodsna'nın haberine göre, emekli Siyonist general İran'la girilecek gerçek bir savaşta İsrail'in karşılaşacağı tehlikelere dikkat çekti.

Siyonist Maariv gazetesine açıklamada bulunan general Tesifika Himofiteş, İran ile İsrail arasında savaş çıkma ihtimalinin arttığını belirterek, İsrail'in böyle bir savaşa girmeye hazırlıklı olmadığını ifade etti.

Siyonist Rejim Hava Kuvvetleri eski komutanlarından Himofiteş ayrıca şunları vurguladı: 'Bu savaşta ihtimalen İsrail İran'dan daha zayıf olacak. Çünkü böyle bir savaşın çıkması halinde İsrail'e binlerce füze fırlatılacak ve biz hava savunma sistemlerimizin varlığına rağmen kendimizi gerektiği şekilde savunamayacağız. Eğer İran Hayfa'daki dev amonyak tankını vurursa, bu, savaşın fiilen başlaması anlamına gelir. Ayrıca İran; Hizbullah ve Suriye tarafından da İsrail'e karşı cephe açma kabiliyetine sahiptir. İran'ın Irak'taki müttefikleri de bu savaşta İran'a yardım edecektir.' 

kudusgunu.com

Yorumlar