GANTZ NETANYAHU'YU SUÇLADI

 

Görüntülenme: 2555 Tarih: 21 Kasım 2019 06:57
GANTZ NETANYAHU'YU SUÇLADI

Korsan İsrail’de mavi beyaz ittifakın lideri Benny Gantz kabineyi kurmakta başarısız olunca bir kez daha Benyamin Netanyahu’yu müzakereleri sabote etmekle suçladı.

Korsan İsrail’de mavi beyaz ittifakın lideri Benny Gantz'ın yeni kabineyi kurmakla başarısız kalmasından sonra İsrailli partiler 21 gün için Netanyahu, Gantes veya üçüncü bir adaya kabineyi kurmak üzere destek vermeleri gerekiyor; aksi takdirde siyonist rejim üçüncü kez erken seçime gitmek zorunda kalıyor.

Benny Gantz kabineyi kurmakta başarısız olduktan sonra Tel aviv’de düzenlediği basın toplantısında Netanyahu müzakereleri sabote ettiğini ve halkın oylarını hiçe sayarak ve iktidarın başında kalmak için küstahça çaba sarf ettiğini belirtti.

Gantz, son seçimlerde oy verenlerin büyük bir bölümü radikal politikacıların gücünün azalmasını istediklerini ve son yıllarda Netanyahu’nun izlediği yoldan farklı bir yol seçtiklerini, fakat Netanyahu halkın oylarına inanmadığını vurguladı.

 

İsrail’de Netanyahu yeni kabineyi kuramayınca, siyonist rejim Cumhurbaşkanı hemen mavi beyaz ittifakın lideri Benny Gantz'ı kabineyi kurmakla görevlendirdi, fakat Gantes de 28 günlük süre içerisinde kabineyi kuramadı.

parstoday

Yorumlar