HAMAS: İŞGAL REJİMİNİN KENDİ POLİTİKALARINI FİLİSTİN HALKINA DAYATMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

 

Görüntülenme: 1870 Tarih: 13 Kasım 2019 05:32
HAMAS: İŞGAL REJİMİNİN KENDİ POLİTİKALARINI FİLİSTİN HALKINA DAYATMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist düşmanın işlemeye devam ettiği cinayetlerin Filistin halkına, direnişine ve Gazze Şeridi sakinlerine açıkça saldırı olduğunu, işgal rejiminin abluka altındaki Gazze halkına yaklaşımındaki caniliği yansıttığını söyledi.
 
Filistin direnişinin birlik ve bütünlük içinde düşmana arka arkaya ders vermeyi sürdürdüğünü belirten Hamas, direnişin Filistin halkını korumaya devam edeceğini ve Filistin halkının çıkarlarını savunma görevinden vazgeçmeyeceğini ifade etti.
 
Hamas, işgalci düşmanın sonunu hesap etmeden kalkıştığı maceranın ve ahmaklığının bedelini ödeyeceğini, işgal rejiminin kendi denklemlerini ve politikalarını Filistin halkına dayatmasına izin vermeyeceklerini açıkladı.
 
İşgal güçlerinin saldırılarında şehit olanlara Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileyen Hamas, Filistin direnişinin ve Gazze halkının efsanevi direnişini de selamladı.
 
Bu arada, Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı işgal ordusunun dün sabah erken saatlerden bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda şehit olan Filistinli sayısının 24’e yükseldiğini ve şehitlerden 3’ünün çocuk olduğunu açıkladı.
 
Bakanlık, işgal ordusunun saldırılarında şu ana kadar 30’u çocuk ve 13’ü kadın 71 kişinin de yaralandığını bildirdi.
 
Filistinli direniş gruplarının işgal ordusunun cinayetlerine misillemesi de devam ederken, işgal rejimi gazetelerinden Yediot Ahranot, internet sitesinde yayınladığı haberde, dünden bu yana Gazze Şeridi’nden Yahudi yerleşkelerine 350 füze atıldığını belirtti.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar