KASSAM TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU UBEYDE'DEN SİYONİST REJİMİ SARSACAK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 

Görüntülenme: 3159 Tarih: 11 Kasım 2019 07:08
KASSAM TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU UBEYDE'DEN SİYONİST REJİMİ SARSACAK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Keskin Kılıç Operasyonu’nda elde ettikleri bilgilerin gerçek anlamda bir istihbarat hazinesi teşkil ettiğini, düşman istihbaratına ve özel kuvvetlerine benzeri görülmemiş bir darbe vurduğunu söyledi.
 
İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Keskin Kılıç Operasyonu’nun birinci yıldönümünde düzenlediği basın toplantısında, “Elimizde olanı işgal rejimi en kötü kâbusunda bile elimize geçeceğini hayal etmiyordu” dedi.
 
Direnişin edindiği bilgileri işgal güçleriyle yaşadıkları akıl savaşında ve beyin mücadelesinde kullanacağını ifade eden Ebu Ubeyde, ellerindeki bilginin gelecek savaşta operasyon etkisi olacağını kaydetti.
 
İşgal rejimi liderlerinin ellerindeki bilgiden endişe duymaları gerektiğini dile getiren Ebu Ubeyde, El-Kassam Tugayları’nın önümüzdeki günlerde Keskin Kılıç Operasyonu’yla ve elde ettiği başarıyla ilgili bazı ayrıntıları açıklayacağını belirtti.
 
Ebu Ubeyde, İzzeddin El-Kassam Tugayaları’nın işgal ordusunun en seçkin birimini yendiğini ve ondan çok değerli istihbarat bilgileri edindiğini bildirdi.
 
Direnişin işgalcilere “Gazze sahasında oynamak büyük bir macera ve ahmaklıktır” mesajını ilettiğini söyleyen Ebu Ubeyde, ortak operasyon odasının Keskin Kılıç Operasyonu’ndaki başarısının Filistin halkı için övünç kaynağı olduğunu ifade etti.
 
İşgal ordusuna bağlı özel kuvvetlerden bir grup asker, 11 Kasım 2018'de sivil bir araçla Gazze Şeridi’ne sızma girişiminde bulunmuş, Gazze Şeridi'nin 3 kilometre kadar içlerine giren işgal askerlerinin El-Kassam Tugayları tarafından fark edilmesi üzerine çıkan çatışmada 7 Filistinlinin şehit olduğu, 1 işgal askerinin öldürüldüğü açıklanmıştı.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar