ŞABAK BAŞKANI NADAV ARGAMAN: SENE BAŞINDAN BU YANA 450 OPERASYONU ETKİSİZ HALE GETİRDİK

 

Görüntülenme: 1771 Tarih: 08 Kasım 2019 11:04
ŞABAK BAŞKANI NADAV ARGAMAN: SENE BAŞINDAN BU YANA 450 OPERASYONU ETKİSİZ HALE GETİRDİK

Qodsna'nın haberine göre, Şabak başkanı Nadav Argaman sene başından beri Şabak'ın 450 operasyonu etkisiz hale getirmeyi başardığını iddia etti.

İsrail basını, UVİD 2019 konferansında söz alan Şabak başkanının açıklamalarına şu şekilde yer verdi: Şabak, İsrail'in diğer güvenlik birimlerinin ve bazı dünya ülkelerinin işbirliği ve dünyanın en iyi teknik donanımı ile düşmanlar karşısında İsrail'in güvenliğini sağlamayı başarmıştır.

Argaman açıklamalarına şöyle devam etti: Bu özellikler, içinde bulunduğumuz senenin başından itibaren tam 450 operasyonu etkisiz hale getirmemize ve İsrailli vatandaşların huzur içinde yaşamalarına imkan sağlamıştır. İsrail'in teknolojisine sürekli erişim sağlayabiliyorduk. Zaten biz her zaman teknoloji satın alma girişimlerinde bulunuyoruz. Teknoloji, bizim işimizin çok önemli bir kısmını oluşturuyor ve onu güncellemek için de dünyanın gelişen teknolojisine yatırım yapmaktayız.

Argaman, geçtiğimiz yıl da benzer iddialarda bulunmuş, Siyonist rejim parlamentosu Knesset ve dış komite üyeleri önünde 2018 yılında toplam 480 operasyonun önüne geçtiklerini söylemişti.

Geçtiğimiz yıl, Batı Şeria'da yaşanan olayların Knesset üyelerinin önünde şöyle konuşmuştu: Hamas tüm gücüyle Batı Şeria'da operasyon düzenlemeye çalışıyor. Biz 480 operasyonu etkisiz hale getirdik ve kendileriyle bağlantılı grup üyelerinden 219 kişiyi de tutukladık.

kudusgunu.com

Yorumlar