HAMAS'TAN FACEBOOK VE TWİTTER'A KINAMA

 

Görüntülenme: 2371 Tarih: 06 Kasım 2019 17:53
HAMAS'TAN FACEBOOK VE TWİTTER'A KINAMA

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Filistin dışındaki Başkan Yardımcısı Muhammed Nezzal, sosyal paylaşım sitelerinin direnişi destekleyen Filistin sayfalarını kapatmasının işgal rejiminin diktelerine boyun eğmek olduğunu söyledi.
 
Nezzal, dün Quds Press Haber Ajansı’na verdiği demeçte, Twitter’ın kendisine ait hesabın yanında Filistin direnişini destekleyen onlarca kişinin hesaplarını da kapatmasını kınadı.
 
Daha önce Facebook yönetiminin işgal rejiminin baskılarına boyun eğdiğine dikkat çeken Nezzal, Facebook ve Twitter’ın işgal rejiminin elinde alete dönüştüğünü ifade etti.
 
Nezzal, her iki sosyal paylaşım sitesinin de işgal rejiminin taleplerine boyun eğerek düşünce özgürlüğünü ve mazlumlara yardımı görmezden geldiğini belirtti. 
 
Hamas lideri, Filistinli, Arap ve Müslüman şahsiyetler arasında geniş kapsamlı bir anlaşma sağlanarak Facebook ve Twitter’ın boykot edilmesini ve her iki sitede de paylaşım yapılmamasını istedi.
 
İşgal rejimi yanlısı politikalar benimseyen ve Filistin davasını destekleyen içeriklere adeta savaş açan sosyal paylaşım siteleri, son günlerde Filistin direnişini destekleyen ve işgal rejimini eleştiren hesapları ve sayfaları kapatmaya başladı.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar