SİYONİST REJİM ULUSLARARASI HAVA TATBİKATINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

 

Görüntülenme: 1793 Tarih: 02 Kasım 2019 06:31
SİYONİST REJİM ULUSLARARASI HAVA TATBİKATINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Siyonist rejim yarın uluslararası hava tatbikatına ev sahipliği yapacak.

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre, işgal edilen Filistin'in güneyindeki Ofda hava üssünde Amerika, İtalya, Yunanistan ve Almanya'nın katılacağı 5. nesil savaş uçaklarıyla tatbikat yapılacak.

Siyonist rejim hava kuvvetleri, Amerika, Almanya, İtalya ve Yunanistan ile ortaklaşa Mavi Bayrak adıyla hava tatbikatı gerçekleştirecek. Siyonist rejim ordu sözcüsünün açıklamasına göre, F-35 savaş uçakları ilk kez bu tatbikatta kullanılacak.

Açıklamada şu cümlelere yer verildi: "Bu tatbikat stratejik bir öneme sahip ve siyonist rejim devletini, ordusunu ve hava kuvvetlerini çok etkileyecek bir tatbikat. Zira bu tatbikat binden fazla hava unsuru ve hava kuvvetlerinin çeşitli birimlerinin ortaklığıyla gerçekleştirilecek. Çeşitli senaryoların test edileceği yarınki tatbikata Amerika, Almanya, İtalya ordularının yeni birimleri ve savaş uçakları katılacak.

Ordu sözcüsü şunları söyledi: "Bu tatbikata katılan ülkelerle ilişkilerin güçlendirilmesi için uygun bir fırsat ve buna katılan ülkeler karadan havaya fırlatılan füze tehditleriyle başa çıkma ve ayrıca düşman topraklarında mücadele yollarını deneyecek."

kudusgunu.com

Yorumlar