ÜST DÜZEY SİYONİST KOMUTAN: İSRAİL FİLİSTİNLİLERİN BATI ŞERİA'DA ARTAN OPERASYONLARIYLA KARŞI KARŞIYA

 

Görüntülenme: 2011 Tarih: 30 Eylul 2019 23:56
ÜST DÜZEY SİYONİST KOMUTAN: İSRAİL FİLİSTİNLİLERİN BATI ŞERİA'DA ARTAN OPERASYONLARIYLA KARŞI KARŞIYA

Üst düzey Siyonist komutan Batı Şeria'daki silahlı operasyonlardan yana duyduğu endişeyi dile getirerek, Özerk Yönetim ile güvenlik alanındaki işbirliğine son vermenin bu faaliyetleri artıracağını vurguladı.

Qodsna'nın haberine göre; Siyonist Rejim ordusu komutanlarından biri Batı Şeria'daki silahlanma ve bunları bölgedeki İsrail hedeflerine karşı kullanma meselesiyle ilgili endişesini dile getirdi.

Siyonist Rejim ordusunda Batı Şeria Batı Birliği komutanı Eyran Neyf şöyle konuştu: Özerk Yönetim başkanı Ebu Mazen, İsrail ile silahsız mücadele kararı aldı.

Neyf, Haaretz gazetesi ile yaptığı görüşmede şunları belirtti: Biz şimdiye kadar Ebu Mazen'den ve Özerk Yönetimin diğer başkanlarından şiddete teşvik hususunda bir hareket görmedik. Ancak bu durum konu ile ilgili hiçbir tahrikin olmadığı anlamına gelmiyor. Ebu Mazen her durumda, hükümetinin bekası ile ilgili tehditleri bastırır.

Siyonist ordu komutanı açıklamalarına şöyle devam etti: Özerk Yönetim ile güvenlik işbirliğinin devam etmesi bizim için çok önemlidir ve hiç şüphesiz bu işbirliği olmaz ise, İsrailliler Filistinlilerin Batı Şeria'da dikkat çekici bir artış gösteren operasyonlarına maruz kalacaktır. Bizler birgün bu durumun değişebileceğini ve El Fetih'in de İsrail'e karşı silahlanabileceğini, dolayısıyla hazır ol konumunda olmamız gerektiğini göz önünde bulundurmalıyız.

kudusgunu.com

Yorumlar