SİYONİST İSRAİL FAS'A NASIL NÜFUZ EDİYOR?

 

Görüntülenme: 2489 Tarih: 24 Eylul 2019 17:45
SİYONİST İSRAİL FAS'A NASIL NÜFUZ EDİYOR?

Siyonist Likud partisi üyesi ve Knesset'in çiçeği burnunda milletvekili David Ankava, bir turist kafilesine rehberlik yapma bahanesiyle Fas'a gitti.

Qodsna'nın, El Quds'ul Arabî haber kanalından aktardığı bilgiye göre, Fas'ta faaliyet gösteren Siyonist Rejim ile İlişkileri Normalleştirmeye Karşı Mücadele Merkezi yayınladığı bildiride şuna dikkat çekti: Siyonist Likud partisinin ve Knesset'in yeni üyelerinden David Ankava, bir turist kafilesine rehberlik etme kisvesi altında Fas'a geldi.

Ankava Siyonist subaylar, istihbarat yetkilileri ve politikacılardan oluşan heyete rehberlik etmek bahanesiyle Fas'a ayak bastı. Bu adamın vazifeleri Fas'a nüfuz etmek ve ülkenin ulusal dokusunu hedef alan planları çerçevesinde farklı noktalarda halkın sempatisini kazanabilmektir.

Bildiride şunlara da yer verildi: Ankava, bir kez daha Fas'ın milli egemenliğini ihlâl etmeye başlamış ve Siyonist Rejim bayrağını Fas'ın güney doğusunda yer alan bölgenin kum tepelerine dikmiş İsrail ordusu subaylarından ve Binyamin Netanyahu başkanlığındaki Likud partisinin üyelerinden biridir.

Ankava geçen Mart ayında da Siyonist Rejim subayları ile birlikte Fas'a gelmişti. Daha önce 2011 yılı Ekim ayında ise Fas parlemantosunu ziyaret etmiş, işgal topraklarındaki 800 bin Siyonistin Fas kökenli olduğunu iddia etmişti.

Fas'ta faaliyet gösteren Siyonist Rejim ile İlişkileri Normalleştirmeye Karşı Mücadele Merkezi yayınladığı bildiride şuna da değindi: Marakeş'te kısa süre önce Holokost Anıtının protesto edilmesi ve yıkılmasının ardından, Fas'ın güney doğusunda Siyonist İsrail bayrağının dalgalandırılması siyonistlerin Fas'a nüfuz ettiğinin en açık göstergesidir.

kudusgunu.com

Yorumlar