DÖNÜŞ YÜRÜYÜŞLERİ KOMİTESİ KOORDİNATÖRÜ: FİLİSTİN HALKI PROTESTOLARINA DEVAM EDECEKTİR

 

Görüntülenme: 2305 Tarih: 13 Eylul 2019 16:26
DÖNÜŞ YÜRÜYÜŞLERİ KOMİTESİ KOORDİNATÖRÜ: FİLİSTİN HALKI PROTESTOLARINA DEVAM EDECEKTİR

Halid El Bataş, utanç verici Oslo anlaşmasının, Filistin halkının milliyetçi ve özgürlükçü hareketlerini uzun süre durdurduğuna vurgu yaptı.

Qodsna'nın haberine göre Dönüş Gösterileri Komitesi Koordinatörü Halid El Bataş utanç verici Oslo anlaşmasının, Filistin halkının milliyetçi ve özgürlükçü hareketlerinin uzun süre duraksamasına sebep olduğuna vurgu yaptı.

Bataş, Filistinlilerin bu haftaki Dönüş Gösterilerine işaret ederek, işgalin Araplar ile Siyonistlerin ilişkilerini normalleştirmek için bir platform olduğunu ifade etti.

Bataş ayrıca, İsraillilerin özellikle de çocuklar olmak üzere, direnen Filistin halkı arasında korku ve endişe yaratarak işgallerine devam etmek istediklerini de dile getirdi.

"Ben sizlere şu sözü veriyorum ki; bizimle katil Siyonist düşman arasındaki gelecek savaş öncekiler gibi olmayacak ve onları ciddi şekilde tehdit edecek." açıklamasında da bulunan İslâmî Cihad Siyasî Büro Üyesi Bataş, bugün Gazze'de yaptığı konuşmada Filistinlilere şöyle seslendi: "Siyonistler Filistin topraklarında uzun süre kalamayacaklar. Halkımızın illegal İsrail rejimine karşı protestoları devam edecektir."

kudusgunu.com

Yorumlar