SİYONİST UZMANLARDAN İTİRAF: İSRAİLLİLERİN ÖNÜMÜZDEKİ SAVAŞTA UĞRAYACAĞI ZARARLAR İSRAİL'İN YENİLGİSİNİN ESAS SEBEBİ OLACAKTIR

 

Görüntülenme: 2377 Tarih: 07 Eylul 2019 21:53
SİYONİST UZMANLARDAN İTİRAF: İSRAİLLİLERİN ÖNÜMÜZDEKİ SAVAŞTA UĞRAYACAĞI ZARARLAR İSRAİL'İN YENİLGİSİNİN ESAS SEBEBİ OLACAKTIR

Siyonist Rejim eski askeri endüstrileri uzmanı, önümüzdeki savaşta İsrail'i yenilgiye uğratacak esas sorunun işgal topraklarındaki yerleşimcilerin İsrail'de yaşanan krizler karşısında başarısız ve yanlış tutum takınması olacağını vurguladı.

Qodsna'nın haberine göre, Maariv gazetesi askeri analisti Ran Edlist şunları belirtti: Geçtiğimiz günlerde İsrail Savunma Endüstrisi Rafael'in üç eski görevlisi sesizliklerini bozup oldukça hassas konular hakkında konuşma kararı aldılar. Bu isimler İşgal topraklarındaki yerleşimcilerin önümüzdeki savaşta özellikle de işgal toprakları binlerce füzenin hedefi haline geldiğinde nasıl direnecekleri ve ayakta kalma başarıları hakkında açıklamalarda bulundular.

Siyonist uzmanlar İsrail Kanal 12 televizyonuna verdikleri röportajda şunu vurguladılar: Hizbullah'ın bir füzesinin Hayfa'daki petrokimya fabrikalarına isabet etmesi halinde 500 bin kişi evlerinde ölür ve bu saldırı geride şiddetli zararlar bırakır. Gurur duyduğumuz füze kalkanlarının hiçbiri bu facianın önünü almaya kadir değil. İsrailli siyasetçiler iç cephenin engelleyiciliğini haddinden fazla övüyor ancak İsraillilerin İsrail'in sonunu getirecek gerçek bir darbeyle karşılaştıklarında toplu halde ne tepki verecekleri belli değil.

İsrail'in savunma teçhizatının yapım ve geliştirmesine katılan bu üç siyonist uzman şunlara değindi: Bu silahlar kesinlikle bu konunun oluşturacağı zararları engelleyemez. Zira sıradan bir vatandaş böylesine karışık bir durum karşısında paniğe kapılacak ve şu soruyla karşı karşıya kalaacaktır: "İsrail neden güney ve kuzeyde ateşle oynuyor?"

kudusgunu.com

Yorumlar